Én a kilencvenes években voltam kis és nagy gyermek,vagy gyerek de problémás társas kapcsolatokban és a szociális interakcióban nehézségeim vannak voltak ez nem múlik el egy emberből nem növi ki ezeket az úgymond úgyszólván zavarokat!?
3# mélységesen benézted, 35 vagyok, csak baromira unom ezeket a vergődéseket, amiket itt csinálsz.
2#
De téged ez mert miért zavar fiatalember biztos valamit remélek ezektől a valaszoktól amiket a hozzászólók,vagy kommentelők le írnak irányomban a hasonló sorsú emberek mint amilyen én is vagyok.
Most ez téged tisztelt felhasználó mér dühít és idegesít!?
Kíváncsi és érdeklődő vagyok az emberi sorstársak egyéni tapasztalatára és véleményére ez te neked ne fájjon már ennyire nagyon tisztelt válasz adó.
Nem kötelező válaszolni és akkor nem borulsz ki az én kis emberi életembtöl.
Foglalkozz akkor a te saját életeddel és nem máséval másokéval élvezzed és legyen a saját életedbe örömöd.
Nem kell az én egyéni karmámtól és sorsomtól a többi embernek kiborulni!!!
Ilyen és hasonló kérdésekre nem is kell válaszolni akkor csak a vidám kérdésekre ami kikapcsol titeket és szívesen válaszoltok rá.
Én amíg csak élek és meg nem halok vezeklek eleget bőven dögével!!!
MENJÉL ORVOSHOZ!!
Ő majd ad neked válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!