Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindent utálok az életben...

Peterber00 kérdése:

Mindent utálok az életben ezt, hogy lehet orvosolni?

Figyelt kérdés

Aludni se tudok, mert már annyira szarul érzem magam mindentől -- további probléma pl: időbe kelés -- ezért estis lettem

Próbálkoztam kapcsolatokat kialakítani más emberekkel, de mindig csalódtam az emberekben. (nincs barátom)

Családomat se túlzottan szeretem, mert idegbetegek és unalmasak meg sose tudtak nekem segíteni.

Tanulni is csak kényszerből szoktam, de kicsitt nehézkesen, mert mindig a Volt osztálytársaimra gondolok meg a tanáraimra. (általában olyat tanulok ami nem annyira fontos)

Bántottak meg hülyének néztek engem rendszeresen.

Mindig hülyének éreztem magam meg antiszocializáltnak ez van.

Sportból is mindig alúl teljesítettem.

Ott is mindig csak a baj volt.

Ezért számítógép függő voltam és ezért úgy éreztem a számítógép tett tönkre tett engem.

Utána most talán kicsitt enyhült a helyzet, mert azóta már erősen próbálok leszokni róla pl: már alig játszok és most már egy új hobbival a dobolással próbálok megismerkedni.

A dobolás talán teret ad az életemben, de lehet, hogy az is az is kurdarc lesz ezek után.

Igaz a dobolás még szerintem nem fogja problémámat ezért szeretnék egy kicsitt erről beszélni.

#élet kérdései #Élet untság
szept. 27. 12:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%
Miért kéne mindenbe jól teljesíteni?
szept. 27. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerényen javaslom menj el egy misére ❤️
dec. 9. 14:36
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Keress egy ri bancot és dugjatok 0-24-be
tegnapelőtt 16:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.