Mit tegyen az ember magány ellen ha ilyen? (többi lent)
OMG. mintha csak én írtam volna a kérdést :/
egy cipőben járunk, szal nem tok mit írni megoldásként :)
Eléggé illik rám a leírás, mondjuk hasonszőrűek társaságában könnyen megnyílok, de ilyesmire NAGYON ritkán van lehetőségem. :(
Barát és társkereséshez próbálj meg olyan közösségekbe menni ahova a legtöbb ember egyedül megy, mert meglévő klikkekbe nehéz bekerülni. Ha már ott vagy keress ürügyet a beszélgetésre/közös tevékenységre.
Nah azt hittem ezt a kérdést én írtam annyira rám vall, néztem is, hogy nem én vagyok a kérdező. :)
De sajnos tényleg én se tudok megoldást nyújtani, esetleg annyit, hogy foglald le magad mint én, én példa rendszeresen járok könyvtárba és ott jó csend van könyvek jó regények, néha ott olvasok néha veszek néha kiveszek ezt azt.Sajnos mivel nekem is a legközelebbi úgymond barát akivel suliban elvagyok úgy ahogy, min 3 órára lakik innen xD szóval ez szívás, azt ő szokta javasolni, hogy egy ilyen srác mint én el kéne menni bulizni inni simán felszedni 1-2 csajt, azt mindig elveszi a kedvem amikor szinte ledegradál amikor mondom, hogy bocs, no pia no buli, inkább könyvtár. Szóval ismerős.
Majd együtt kifundálunk valami dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!