Az normális dolog, hogy még mindig nem találom önmagamat?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok, járok pszichológushoz. Viszont nem tudom azt se, hogy a férfiak vagy a nők vonzanak jobban, azt sem tudom, hogy szeretnék e egyáltalán párkapcsolatot. Nem tudom, hogy mit tanuljak, mi érdekel, nem tudom mivel szeretnék foglalkozni, nincs jövőképem. Van 3 barátom, de ő velük is jól elvagyok, de úgy érzem, hogy úgy igazán tiszta szívből nem lelkesedek már semmi iránt. Más is van így?aug. 17. 19:05
1/3 anonim válasza:
Volt hasonló korszakom, csak rájöttem, hogy ebből nem lehet megélni, szóval változtattam a gondolkodásmódomon, máskülönben a süllyesztőben végeztem volna. Bár még a legsötétebb pillanatokban sem volt olyan, hogy ne tudtam volna, hogy ki vagyok én és mik érdekelnek. Legfeljebb erőm/akaratom nem volt hozzá.
2/3 anonim válasza:
Mindenkinek máskor jön el az ideje. Vannak, akik 40-70+osan se tudják ezeket.
Nálam 22 körül motoszkált a kérdés, 29-re leltem válaszra, 31 tájt startoltam.
Mindenki más.
3/3 anonim válasza:
Pszichologus szart sem ér
Mely meditacioban talalhatsz csak onmagadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!