Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális az, hogy szerintem...

Normális az, hogy szerintem csak egy párkapcsolat tehet boldoggá? Hogyan tudom túltenni magam a hiánya miatt?

Figyelt kérdés

Szóval próbáltam már sok mindent ami valaha is megtetszett, de nem okozott örömöt, vagyis legalábbis rövid időre. Egy idő után realizáltam, hogy csakis akkor lennék boldog, hogyha megtalálnám azt a személyt akivel önmagam lehetek. Ez az ami motovációt adna akár eddzéshez, akár a problémák leküzdésében. A probléma ezzel az, hogy sosem volt kapcsolatom és nem tudom, hogy milyen érzés, de úgy gondolom hogy ez tenne valóban boldoggá.

Bármi tipp ami segít abban, hogy lemondjak erről és hogy ne befolyásolja az életem? (18F)

2024. júl. 3. 22:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, most vettem észre utólag, hogy elírtam a "motiváció" szót.
2024. júl. 3. 22:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Már miért mondanál le, amikor előtted az élet. A 18 éves azért nem lett azonnal felnőtt férfi. Lássuk be.

Társaság, hobbik, sport, nyitottság, természetesség, semmi görcs.

Tudnod kell, hogy a másikban is hasonló játszódik le, mint benned.

2024. júl. 3. 22:13
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 Próbálkoztam már neten, sportoltam is, suliban is, de úgy tűnik nem nagyon vagyok szerencsés ilyen téren.
2024. júl. 3. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Biokémia az egész s minden.

A szerelem, a szex, az érzelmek, vonzódás stb.

Ha találkozol valakivel, aki személyisége, külseje bejön és a hormonillatát te édesnek érzed, nah az az ami nagyon beüt. Ezek együttese fontos +jó és nyílt kommunikáció kettőtök között.

Nem kell rágörcsölni. Ismerkedj emberekkel és nincs az az isten ne akadnál rá.

2024. júl. 3. 23:11
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 Értem, mit írsz, de hogyan ismerkedjek? Ahhoz kéne egy másik fél is és én... nem vagyok valami félisten sajnos
2024. júl. 3. 23:13
 6/11 anonim válasza:

Nem érdemes keresni a szerelmet,

De amugy ahogy a szólás mondja, külső megfog, belső megtart. Szóval ha találkozol olyan lányal aki neked külsőre bejön, kezdj el vele beszélgetni, kezd el mint ember megismerni, aztán majd a tested ösztönösen fog mindent csinálni.

2024. júl. 3. 23:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kell ismerkedni, ahogy a boltban váltasz pár szót a kasszással, segítséget vagy/és infót kérdezel valakitő, ahogyan a buszosnak köszönsz és kéred a jegyet, ahogyan az osztálytársaddal beszélsz vagy szólsz neki stb.

Gyakorold csak adott közösségeknél, szórakozó embereknél. Pl fürdőző helyek, szórakozó helyek, közönségtalálkozók. Buszmegállóban várakozáskor, buszon, vonaton.

Aki vevő a beszélgetésre úgy is belemegy, aki nem az nem.

Ezt nevezik tapasztalatszerzésnek, real gyakorlatnak...

Ennyire ne kelljen a szádba rágni. S igenis kell lépni, nyitni.

Idővel pedig ismeretség mégtöbb embert hoz. Pl egy megismert ember ismerőseit is megismered, majd azok ismerőseit stb.

Első sorban TE kellesz, hogy el is induljon valami.

Nyitni vagy akár másokat nyitni hagyni és nem elfordulni.

A szerelmet pedig ne akard görcsösen, mert ez kiül rád és blokkolhat is. Az ember tudatalattija pedig vészkongat, hogy valami nem stimmel az illetővel. Pl kurvára rástresszel.

Tanuld meg élvezni az életet és önmagad egymagad, mint ember, aki szocializálódás alapjait megtanulva él egy rendes életet.

Ugyanis párkapcsolat akkor működik igazán, ha a párkapcsolaton belül az egyedek is rendben vannak, mint önmaguk.

2024. júl. 4. 07:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Nincsenek barátaid, osztály- vagy iskolatársaid, akikkel elmennél ide-oda (ahova ők is mennek)? Kered mások társaságát, vagy akár Te hívjál el valakit (barátot, mukatársat...) ide-oda. A lényeg, hogy keresd az emberek társaságát.
2024. júl. 4. 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ne másban keresd önmagad! Higgy abban, hogy eljön majd minden az életedbe, amire szükséged van. 7-es nagyon jókat írt! A szerelmet se üldözd, mert akkor el fog kerülni. Ha jóban vagy magaddal, rád fog találni.

Szembe fog veled jönni, amire szükséged van - kell bizalom az élethez.

2024. júl. 4. 10:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a pozitív segítséget, próbálkozom.
2024. júl. 4. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!