Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális az, hogy szerintem...

Normális az, hogy szerintem csak egy párkapcsolat tehet boldoggá? Hogyan tudom túltenni magam a hiánya miatt?

Figyelt kérdés

Szóval próbáltam már sok mindent ami valaha is megtetszett, de nem okozott örömöt, vagyis legalábbis rövid időre. Egy idő után realizáltam, hogy csakis akkor lennék boldog, hogyha megtalálnám azt a személyt akivel önmagam lehetek. Ez az ami motovációt adna akár eddzéshez, akár a problémák leküzdésében. A probléma ezzel az, hogy sosem volt kapcsolatom és nem tudom, hogy milyen érzés, de úgy gondolom hogy ez tenne valóban boldoggá.

Bármi tipp ami segít abban, hogy lemondjak erről és hogy ne befolyásolja az életem? (18F)

2024. júl. 3. 22:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell hozzá párkapcsolat ,hogy az ember boldog legyen.

Sőt ha körbenézek a saját környezetemben akiknek normális rendezett a magánélete azok egyedül élnek.

Csak egy tegnap megtörtént példát mondanék. Mikor végeztünk a műszakkal én hazajöttem kipihentem magam és minden oké.

A kapcsolatos kolléga aki mellém volt beosztva éppen arról panaszkodott hogy munka után nem tudja kipihenni magát 3 órákat alszik naponta mert, hogy a párkapcsolatával gondok vannak és nem tudd pihenni.

És elég sok ilyet látok.

Én maradok egyedül. Mindenki maga dönt.

2024. júl. 10. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!