098711 kérdése:
Valaki már érezte úgy hogy az életben mindent csak kötelességből csinál ? Kiéghettem vagy csak sima depresszió? Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Sportolok,barátnőm van,dolgozom,kirándulok és semmit nem élvezek.Valaki érzett már hasonlóan?aug. 6. 11:24
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem neked való dolgokat csinálsz.
Sportolj-dolgozz mást, cseréld le a csajodat, kiràndulj máshova.
2/3 Senior Séf válasza:
Kelj korábban. Menj reggelente a szabadba. Az alacsonyan járó nap sok dopaminnal ajándékoz, meg.
3/3 Fanta válasza:
Járj jógára, egy idő után sokkal másképpen fogod magadat látni! Meg kell találnod az egyensúlyt a munka- család- pihenés között! Én pánikrohammal küzdöttem, mindenféle gyógyszereket írtak, amiktöl csak zombi lettem!😢 Orvosom utána küldött ambuláns jógára. Először kinevettem, aztán ottragadtam, immár 8 éve!!!❤️ Ha szeretnéd, még mesélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!