16 évesen milyen életet “kéne élnem”?
1, Ne haragudj, de felháborító a stílusod. Nem foglak degradálni, mert nem az a célom, de sok értéket a te kommentedben sem találok (mint általában itt az oldalon sajnos, tisztelet a kivételeknek!!). És ezzel még finoman is fejeztem ki magam.
Kedves Kérdező! Nagyon sajnálom és együttérzek veled, valóban nem jó, hogy a széltől is óvnak a szüleid, mert ez kihathat egy életre. Ez az az időszak, amikor a "gyerek" elkezd komfontálódni a a szüleivel, ezt nem lehet balhémentesen megúszni, ha önazonos szeretnél maradni. Egy pillanatig se hidd, hogy bármi "negatívra" is buzdítani szeretnélek, de ugyanakkor, talán érvekkel, kompromisszumra jutva nem lehetne őket meggyőzni?
Sajnos ez egy olyan dolog, amit neked kell kijárni, valahogy válaszolj nekik lazábban, egy picit határoldj el tőlük. Nehéz időszak ez, mert te már igényled az önállóságot, és vannak szülők, akik képtelenek elengedni a gyereküket. Ezt valahogy neked kell kiharcolni, különben később kiüt. És én sem az alkoholizálást és társait értem alatta, hanem csak a nagyobb szabadságot (józansággal)...
Minden esetre értekelendő, hogy nem vágysz "zülleni", kívánom, hogy ez maradjon is így.
33N
Kimondtad, 33 éves vagy, felelős felnőtt. Tessék vállalni a következményeket, már bocs.
A kérdező tipikus feltűnősködő kamasz, aki nagyon akar különbözni, mert az milyen egyedi. Annyira művészlélek, amennyire én nehézbúvár. Nem tudja miben tehetséges, unatkozik. Ez a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!