26 évesen van még esély új életet kezdeni?
Van, hiszen még sokáig élsz :-)
Foglalkozz egy kicsit magaddal, tanulj meg egy két érdekes dolgot, hogy valamivel kitűnjél a tömegből, aztán vágj neki megint!
Az életben az a legfontosabb, ha bármi rosszul is sül el, akkor sem szabad összetörni és feladni, hanem át kell gondolni a hibákat, és újra megpróbálni.
És ezt ismételni ahányszor szükséges :-)
26 évesen mit toltál el ennyire?
netán te is túl vagy egy váláson, mert vertek, 3 gyerekkel, 20 milliós deviza hitellel, egy halálos beteg rokonnal, 8 általánossal, és napszámosként dolgozol?
Csak finoman megkérdezném, hogy itt a hozzászólók nagy része teljesen normálisnak érzi magát ilyen válaszokkal...? :D
Amúgy igen, van esély. Édesanyám 50 évesen kezdett, 30 év házasság után.
Hogyne lenne, én 28 évesen építettem mindent újra, mert túl fiatalon, 16 évesen kezdtem egy komoly kapcsolatot és minden pénzemet, energiámat építkezésbe öltem. Aztán annak a kapcsolatnak vége lett, én meg minden kezdtem elölről, mert semmi nem volt a nevemen.
Úgy tűnik, nemsokára ismét újra kell kezdenem és most még többet fogok veszíteni, de ha boldog akarsz lenni és nem megkeseredett, beletörődött életet élni, akkor lépj!
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!