Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 évesen van még esély új...

26 évesen van még esély új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 00:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
MIndig mindig van esély új életet kezdeni. Tényleg csak rajtad múlik! Sok kitartás és hit kell hozzá.
2013. nov. 15. 07:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmi az égvilágon. 26 évesen már mindenhez késő! Basszus, ugye ez csak költői kérdés volt?
2013. nov. 17. 20:18
 13/15 anonim válasza:

Nő vagyok,és 46 évesen egyedül kezdtem újra!Megtanultam járólapozni,csempézni,parkettát lerakni,fából bútor készíteni,falat festeni, mert nem volt elég pénzem megvenni!

Később új kapcsolat,és most nyugalom!Tehát BÁRMIKOR!

2013. nov. 21. 19:40
 14/15 anonim válasza:

26 evesen en is uj eletet kezdtem. Ki lettem dobva egy kisgyerekkel,szo szerint. Semmim nem maradt, de hazakoltoztem....elkezdtem tornazni, jogazni....setaltam minden nap 2x.. Megprobaltam pozitivan szemlelni a dolgokat, vegiggondoltam ez eltelt 8 evet es tanultam a naivsagombol! A hazakoltozesem 4.napjan kaptam egy levelet egy ismeretlentol es 3 honap utan szemelyesen is talalkoztunk, sok-sok chat utan. Azota eltelt 5 ev es 3 gyerekkel, boldog hazassagban elunk! Minden rajtad mulik, legyel az, ami szeretnel, valositsd meg az almaidat! Higgy magadban, mert a remeny hal meg utoljara! :)

“Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” (Henry Ford)

2013. nov. 24. 21:47
 15/15 Margoca19 válasza:
Persze hogy van fiatal vagy még szinte elöted az élet és igen amúgy bármikor akár 60 évesen is lehet új életet kezdeni az egy más kérdés hogy az hogy alakul
aug. 4. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!