Magyarországon van esély pilótaként elhelyezkedni / valamit kezdeni? Részletek lentebb .
A pilótaképzést szerintem senki sem kizárólag azért kezdi el, hogy később munkát vállalhasson. Természetesen az optimális az volna, ha minden pilóta a repülésből élne, de ez mostanában nem így van.
Én annak idején azért kezdtem el repülőt építeni legóból, mert az érdekelt. Aztán azért vettem a kis zsebpénzemből távirányítós repülőt 15 évvel később, mert még mindig az érdekelt. Aztán néhány év múlva azért fogtam bele a vitorlázóképzésbe majd újabb 3 év elteltével a motoros képzésbe, mert még mindig érdekelt és vonzott a dolog. Ezzel csak azt akarom szemléltetni, hogy az elhivatottság az, ami meg kell hogy legyen a pilóta jelöltben, az összes többi csak adalék. A motiváció fontos dolog, de a repülésért magáért érdemes ezt az egészet csinálni, nem másért.
Ha az egyetlen kizárólagos motiváció a pénzkeresési lehetőség, akkor ne fogjon bele. Hagyja az egészet a fenébe. Menjen közgazdásznak, vagy ügyvédnek, ott degeszre fogja magát keresni és minden héten elmehet sétarepülni, mert meg fogja tudni fizetni. Mondjuk nem ő vezet majd, de akkor is arra megy majd a repülő, amerre ő szeretné.
Pilótaképzés ügyben egyébként privátban fordulhattok hozzám bizalommal, szívesen segítek és válaszolok a kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!