Mekkora arra az esély, hogy újra bevezetik Magyarországon a kötelező sorkatonai szolgálatot?
Tudom mi az a rend és nem vagyok elhízott. Viszonylag jó munkahelyem van pénzügyi vezető pozícióval, mellette 2. diplomámért tanulok az egyetemen. Nagyon nincs kedvem mindezt feladni, mert valami idióta kitalája majd, hogy hónapokra agyhalott tisztek parancsaira kelljen ugrálnom egy csomó aluliskolázott tahó között.
25/F
"és akkor legalább megtanulnák mi az a rend és fegyelem."
Hát igen, mert a katonaságban rendet és fegyelmet tanultak a sorkatonák... Csak a közvetlen környezetemben van kb. 10 olyan férfi, aki a katonaság óta dohányzik és masszív alkoholista, előtte egy üveg sört ivott meg egy hónapban... Ennyit a rendről és a fegyelemről.
"aluliskolázott taho"
Szerinted több vagy mert a generáltképző egyetemen tanulsz ahol belédnevelnek mindenféle baromságot és ocsmányságot a történelemről és az emberiség fejlődéséről?Én inkább vagyok aluliskolázott taho mint egy agyhalott egyetemista akit megvezetnek és belebeszélnek mindent a fejébe és azt hiszi hogy ku.rvára okos.
Egyet értek a kérdezővel.Én sem áldoznék fel fél évet vagy egy évet a semmire , sikerült bejutnom egy nagyszerű munkahelyre és nem fogom ezt feladni csak mert valaki kitalálja hogy sorkatonai szolgálat kell.Ha megtörténne akkor elmennék egy orvos barátomhoz és megmondanám hogy írjon papírt ami felment a sorkatonai szolgálat alól.
Az én környezetemben is vannak férfiak akik azóta depressziósak és mentális problémával küszködnek mióta azon a sorkatonai hülyeségen voltak , és nem kevés közöttük a dohányzó és alkoholista sem.
26/F
"Viszonylag jó munkahelyem van pénzügyi vezető pozícióval, mellette 2. diplomámért tanulok az egyetemen."
Az ilyen tunya életképtelen emberekre meg különösen ráférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!