Miért vagyok ennyire egy nagy nulla az életben?
Bármit csinálhatok nekem sose jön össze semmi. 31 évesen még mindig itthon vagyok, és nem azt az életet élem, amit szeretnék. Nem sikerül munkát találnom, így nem tudok elköltözni sem. Úgy élek még mindig, mint egy tizenéves, a szüleim így is mindenbe beleszólnak. Bárhova beadhatom a jelentkezésem mindig beszopom. Valószínűleg mások is látják rajtam mennyire szerencsétlen vagyok, esélyem sincs egy munkát betölteni.
Van barátom, de mivel nincs munkám, így nem tudunk összeköltözni. Mások ennyi évesen már gyereket nevelnek, házasságban élnek, élik a boldog életüket. Anyám meg állandóan mondja milyen boldogtalan miattam, bár meghalna, csak ne látná állandóan a savanyú képemet. Máskor meg azt mondja bár örökre otthon maradnék. Állandóan b....gat mindennel, azt mondja jobb ha hozzászokom, mert munkahelyen is fognak. Munkahelyen is b....gattak már, sőt még a suliban is ki voltam közösítve, úgy hogy ez nem újdonság a számomra.
Ezzel nem vagy egyedül.
A 25-30 éves magyar korosztály jelentős része még otthon él. Az Eurostat legfrissebb adatai szerint 2023-ban a 25-29 éves korcsoportban a fiatalok 48%-a élt a szüleivel Magyarországon. Szóval no para :(
Az ilyen családi környezet se segít sokat. Eddig milyen munkahelyeid voltak?
Melyik városban élsz hogy nem kapsz munkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!