Melyiket választanád: az orosz fennhatóságot a hazádban úgy, hogy életben maradsz, vagy azt, hogy kimenj a tankok elé, nulla háborús tapasztalattal?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 07:49
2/7 anonim válasza:
Inkább a második. A legtöbb magyar köszöni, már tapasztalta az oroszok vendégszeretetét.
3/7 anonim válasza:
Mindig is részt akartam venni egy városi harcban emberek/tankok ellen, szóval az utóbbi. Igazából az előbbit sem érzem világ végének, mert szeretem az orosz zenét, történelmet(bár oroszul nem tudok), így lenne közös téma velük. De amit Putyin művel, azt én is elítélem.
4/7 anonim válasza:
Más ám kívülállóként véleményt formálni, mintha részese lennél valaminek. Mindenki védi a "tulajdonát" ahogy tudja. Igen, kiment a tankok elé, hogy az élete árán is tiltakozzon.
6/7 Isti22 válasza:
Hamis dilemma, nem lenne rá garancia, hogy életben maradsz behódolás esetén, ahogy arra sincs, hogy harc közben meghalsz.
7/7 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy ha megszállnak bennüket,inkább veszem elő az gépkarabélyomat/sörétest és inkább megvédem magam mint hogy megint "várjam az vendgszeretettet".
Papám aki 90 éves,mesélte hogy mit művelte vele:
Volt olyan,hogy szolnokra egy elhagyatott katonai tanyára vitték,egy le
ablakozott sötét helyen és annyit kapta kaját hogy egy szíros kenyér szalonával,meg pár vizet.
És úgy tudtak kiszökni hogy csatornán keresztül,és ilyen gazos területen mentek át éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!