Szerintetek a NATO-nak bele kellene avatkoznia ebbe a mostani háborús helyzetbe?
Bár ez szigorú értelembe véve nem kapcsolatos a kérdéssel , de attól még azt meg szeretném jegyezni hogy a jelenlegi helyzet nagyon is azt mutatja hogy nagyon jó lenne végre valahára létrehozna egy " Kis Országok Ligája " nevű nemzetközi szövetséget amely ellenállna mind az amcsi és a ruszki illetve kínai imperializmusnak ...
Mert nem tudom hogy ti hogy vagytok vele , de nekem már a tököm tele van azzal hogy még mindig hepciháskodik a sok fasz nagyhatalom miközben ( mint szokásos ) elsősorban a kis országokban élők kell rettegjenek a következmények miatt ...
Amúgy meg azt nagyon is ellenezném hogy beavatkozzon a NATO Ukrajnában , mert az minden bizonnyal ránk is negatív hatással lenne , minimum olyan módon hogy akkor itt is ( relatív módon ) tele lennénk jenki katonával és az ( mondom mint amerikai katonai bázisokon felcseperedett személy ) enyhén szólva marhára de marhára nem lenne jó ...
Persze ha többnyire csak mexikói vagy egyéb nem angolszász származású katonák lennének akkor az lenne a jobbik eset , hiszen azokra messze nem annyira jellemző a pöffeszkedés mint az " igazi " amerikai hasonmásaikra .
Amúgy meg félreértés ne essék , én ( a kissé csípős hangzású kijelentéseim ellenére ) egyáltalán nem utálom az amerikaikat úgy általában meg nem tartom Amerikát a " Nagy Sátánnak " , csak történetesen nincs jó véleményem az amerikai hadseregről illetve az amerikai imperialista törekvésekről .
Magyarán szólva , szerintem ha már lassan 31 éve kivonultak innen a ruszkik , akkor nehogy már jöjjenek a helyükbe amcsik .
Minden katona maradjon a saját országában és azt védje , ez kéne legyen a mottó .
Ezek szerint Caputová kijelentette azt hogy Szlovákia katonailag kéne beavatkozzon Ukrajnában a jelenleg ukrán állam oldalán ?
Mert most néztem meg az angol nyelvű Twitter oldalát ( [link] ) ahol úgy látszik hogy csupán az orosz beavatkozást ítélte el , viszont attól még könnyen lehet hogy más sajtóorgánumot használva ezt mondta , tehát annak örülnék is ha kijavítanál ez ügyben mert érdekel ...
Egyébként meg azthiszem hogy nem fogok többet kommentálni erről az ügyről , hiszen úgysem vagyok túl jól informált ( arról nem is beszélve hogy most valószínűleg el fog kezdődni a " száz szakértő száz különféle dolgot mondd " korszaka ) de remélem hogy nem fog tovább terjedni ez a háború illetve hogy hamar véget fog érni ...
És bár ez nyilván önismétlés , de azt is remélem hogy ( talán ) végre valahára meg fogjuk élni azt a korszakot is amikor az oroszok és az amerikaiak csupán a saját problémáikra fognak koncentrálni , hiszen szerintem nem lenne túlzás azt mondani hogy szinte mindig hulla szaga van annak amit itt Európában művelnek külpolitika gyanánt .
Oksa köszi !
Amúgy meg ( csak a kíváncsiság kedvéért ) azt részletezte hogy konkrétan milyen módon segítene Szlovákia Ukrajnának ?
Például direkt módon szlovák katonák átküldésével vagy pedig csak indirekt logisztikai jellegű módon ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!