Vajon fogyatékos lennék, hogy semmi nem sikerül?
Figyelt kérdés
Egész egyszerűen nem sikerül munkát találnom. Volt már úgy hogy beadtam különböző helyekre a jelentkezésem, de elutasítottak. Miközben minden más ismerősömet felveszik ugyanezekre a munkahelyre ugyanazzal a végzettséggel. Tudom, hogy nem vagyok egy nagy pont az érettségimmel, és egy szakmával, ezt kb. bárki meg tudja csinálni, nem nagy eredmény.
De nehéz úgy pozitívnak lenni, hogy semmi nem jön össze. Már azon is gondolkodtam, hogy elmegyek egy pszichiáterhez, hogy mondja el fogyatékos vagyok, vagy nem, mert valami ritka szerencsétlenség vagyok.
2024. jún. 6. 22:24
1/1 Kedves Vezető válasza:
Inkább csak szerencsétlen, ahogy Te magad is fogalmaztad.
Ha fogyatékos lennél, esetleg kapnál valamennyi fogyatékossági támogatást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!