Nem biztos, de szerintem nem fogadnak el, mit tehetnék annak érdekében, hogy ne cikizzenek? Megváltozni nem fogok, nem értem őket, az nem vagyok különs meg semmi, mégsem fogadnak el, de miért?
Ezt semmi képpen ne csináld!
Attól csak mégjobban megutálnak és cikizni fognak.
Szerintem csináld meg rendesen a hajadat!
Már miért csinálná meg a haját másképp, ha neki így jó? Én biztos nem változtatnék csak azért, hogy másoknak megfeleljek.
Sztem ne szólj nekik vissza semmit, nézd őket semminek, ne alacsonyodj le az ő szintjükre..
Elég szánalmas ahogy viselkednek, de 14 éves fiuktól amúgy is mit vársz..
Én már idősebb vagyok vmivel, nekem mindig egy felnőtt nő szólogat be.. mármint a kora alapján felnőtt, de amugy a viselkedése elég gyerekes. Én már csak nevetek rajta magamban.. Aki cikiz, azért teszi, mert így próbál többnek látszani nálad. Az ilyenek az én szememben senkik.
1 válaszoló:köszi a tanácsot,de miért csináljam meg rendesen a hajam,így is normális és mások szerint jól néz ki.azokkal a fiúkkal meg sosem voltam jóban...
2-||- :neked is köszi,és igazad miért változtassam meg ha nekem tetszik:)
Kedvenc írónőm szerint az ilyen helyzetekben a legjobb fegyver "a vállról indítható rándítás". :)
Hagyd a hajad, ahogy van. És ne szólj vissza. Végképp ne akard elérni, hogy ők is megértsék, micsoda bravúros módját választották annak, hogy közhírré tegyék a tahóságukat. Mert nem fogják. Cseppet sem hatná meg őket, hogy neked fájdalmat okoznak.
Csak tudd, hogy több vagy. Ilyen egyszerq és nagyszerq.
Semmivel nem tudod jobban kedvüket szegni, mint azzal, ha őszintén sugárzik belőled, hogy nem köt le a kicsinyességnek ezen megnyilvánulása.
Lesznek majd még felnőttek is, akik gyerekesen viselkednek veled - és ez mélységesen szomorú tud lenni.
Az egyetlen, amit tehetsz: a vállról indítható rándítás. (És így flottul kihagyod az áldozati szerepkört - ez fontos.)
A többi ember amúgy is sokkal érdekesebb, mint a szekálók. :)
végre vki,aki szerint divat a oldalra fésült haj:)
nagyon szépen köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!