Más is gyűjtöget mint én?
Figyelt kérdés
Mindenféle dolgot összegyűjtök, képtelen vagyok őket kidobni. Már elborítanak az ilyen apró kis emlékek, pl kavics egy kirándulásról, egy régi régi naptár, egyetemi puskák, anyukám egy kis cetlije, hogy mit vásároljak, cicabajúsz,mindenféle ilyen apróságok. Mindenhez ragaszkodok, mert mindegyik jelent nekem valamit. Ti is gyűjtögettek?2009. jan. 5. 16:29
11/14 anonim válasza:
Én is gyűjtögető vagyok.Sajnálom a kacataimat kidobni,pedig tudom hogy már semmi hasznát nem fogom venni,semmire nem tudom használni,de emlék.Ilyenek a dolgozataim,vagy a lapok amiket összefirkáltam,mert úgy vagyok vele,hogy de jó lesz majd egyszer megnézni és visszaemlékezni.Sőt még a kifogyott tollaimat sem dobom ki.Nagyon sok olyan ruhám van,amit már évek óta nem hordok,és nem is fogok,de sajnálom kidobni,mert egyszer hátha jó lesz.Van még nagyon sok újságom is,amikhez évek óta nem nyúltam hozzá,de azokat is sajnálom,mert egyszer hátha lesz kedvem elolvasni:)
12/14 A kérdező kommentje:
Én is mindegyikkel így vagyok:))) régi dolgozatok, összefirkált lapok, régi újságok, ruhák:))) hogy vmikor de jó lesz nézegetni őket :):):)
2009. jan. 9. 18:33
13/14 anonim válasza:
Persze hogy. Leveleken, képeslapokon, régi puskákon túl még: 15 éves villamosjegyeket, egy-két régi újságot is. Még a telefonomban is van egy-két 4-5 éve beérkezett sms...
14/14 anonim válasza:
Szia! Perszehogy, én is gyujtogetek, nincs szivem kidobni a régi cuccokat! Inkább új dolgokat dobnák ki, mint a régi kis emlékeimet, megszokott tárgyaimat :) Mindegyikben van valami emlékezetes, pl. ha ránézek, hozzányúlok jobb kedvem lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!