A mai lányok tisztelik az emberi értékeket?
tegnap 22:45
FONTOS LENNE HOGY IRJ,MERT TÖRTÉNT VALAMI ÉS KIKÉSZÜLTEM!
night937@citromail.hu
Üdv kérdező.
Itt vagyok. S írtam neked pirvátban is levelet.
Remélem tudok majd segíteni...
Addig is sok erőt kívánok neked, és mindenkinek!
A 17 éves leányzó.
tegnap 22:22
oks irtam ne aggodj..:)
13:14
(13 01 vagyok)
na most látszik,hogy nem ismersz.én nem mondtam véleményt rólad,légy oly kedves Te se tedd.;)
én csak annyit mondtam,hogy NEM mindenki ilyen.
Veszekedhettek itt hogy most a lányok - vagy a férfiak a jobbak,(hisz a láááányok olyan érzéketlenek,... na akkor férfiakról ne is beszéljünk) de tök felesleges,emrt ugysem fogjátok tudni meggyözni a másikat nemet.
ma 14:33
Ahogyan te sem
"Én nagyon szeretek másoknak öromet okozni,
ahol tudok segitek,nekem ez jó érzés,és boldoggá tessz..
Én nem kérek,csak adni szeretnék tiszta szivböl mindent,
ami csak töllem telik.Tudom,h manapság az emberek zömét az
érdekek vezerlik,és kegyetlenul átgázolnak másokon,de én
mindig szeretettel válaszolok.Mert szerintem harag nem old
fel haragot,viszont a szeretet mindent felold.A rosszat is
jóval viszonzom.Aki igazán tudd szeretni az nem ússza meg
sebek nélkül,és akit már megsebeztek az óvatos..."
Először is: helyesírás! Rettenetes!
Másodszor: Ez hazugság! Jól ismerem azokat az embereket, akik "ahol tudnak, segítenek", ráadásul "tiszta szívből":D. Röhögő görcsöt kapok tőlük :D! A magadfajta emberek a "szeretetükkel" tönkreteszik a másikat...
Üdvözlet "kedves" 00.09-es hozzászóló!
Ismerek olyan embereket akik irigyek az olyanokra, kik tiszta szívüket mutatják a másik felé. Nem kell annak lenni... mindenki másmilyen, és sokan máshogy mutatják ki az érzelmeiket.
Nem kéne egyből lehordani, és máshoz hasonlítani valakit, mert te nem ismered, de viszont csalódtál egy emberben... s nem a helyesírás számít, hanem hogy miről is ír.
Ha nem érted, miért szólsz bele? Most nem szeretnélek megsérteni, de elöbb nézz a lelked mélyére, és utánna szólalj meg, mert nem tudhatod, hogy mikor milyen helyzetben, mi ér téged, és hogy még mi lessz veled... szerintem jobban járnál ha egyszer találkoznál egy ilyen emberrel, mert megnyugodhatna a szíved, és boldogabban gondolhatnál az elkövetkezendő időkre.
Kérlek ne haragudj ok nélkül senkire, mert a kérdezőt tényleg nem ismered. S engem sem.
Üdvözlettel a 17 éves leányzó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!