Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A mai lányok tisztelik az...

A mai lányok tisztelik az emberi értékeket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 12:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:

16:27

Eddig még oké, de bennem az ütötte ki a szöget, hogy tudok izgalmas és bunkó is lenni, és néha élvezem is, de alapból nem teljesen vagyok ilyen, és amikor így viselkedem a lánnyal, nevet meg minden és "milyen jó velem stb" és utána megkapom azt tőle, hogy "neked senki nem tudna megfelelni" meg ehhez hasonló szövegeket. DE HA MEG KEDVESEN ÁLLNÉK HOZZÁ AKKOR MEG AZ LENEN A BAJ HOGY TÚL UNALMAS VAGYOK. Ezek segghül*ék komolyan... De főleg azok akik elsőre a "normális lány" benyomást keltik. Azt hiszem végül mégis Dr.Housenak lesz igaza, lehet, hogy mostantól úgy is viselkedem, sz@rok rájuk, nagyon nem érik meg...

2010. nov. 5. 16:39
 32/68 anonim ***** válasza:

16:39 vagyok

az előzőt is én írtam a "16:27"-es, csak lemaradt a "vagyok" szócska

2010. nov. 5. 16:40
 33/68 A kérdező kommentje:
"milyen jó velem stb" és utána megkapom azt tőle, hogy "neked senki nem tudna megfelelni" meg ehhez hasonló szövegeket.SAJNOS TÉNYLEG EZT TAPASZTALOM ÉN IS! EZÉRT INKÁBB JOBB HA AZ EMBER BUNKÓ HOZZÁJUK,AZT KICSIVEL JOBBAN ÉRTÉKELIK!
2010. nov. 5. 16:46
 34/68 A kérdező kommentje:
És igen tényleg kihozzák az álatott belöllünk,én is tapasztaltam..
2010. nov. 5. 16:56
 35/68 anonim ***** válasza:
Nálam pl pár napja megpróbálta bemesélni, hogy a barátjai közt a legjobb lehetnék.. mintha előtte nem is történt volna semmi, majdnem el is hittem, csakhogy megvoltak még a naplófileok is slusszban, ami bizonyítja, hogy a csaj vagy totál hül*e és elfelejtette a HÓNAPOKON ÁT TARTÓ FLÖRTÖT, vagy csak hül*ének néz aki beveszi, hogy ez csak 1 naagy barátság volt. Lehet, hogy mindkettő, de most úgy le fogom osztani, hogy 1 oldalban kielemeztem és a fejéhez vágok mindent, így remélem a büdös életben nem futok össze vele, a barátja/haverja meg végkép nem leszek.. ha neki 1 szerencsétlen hül*e kell (a másik gyerek..) akkor hajrá. Ráadásul a másik srác nem is tud rólam, így persze hogy önmagát tudja adni.. ISTENEM
2010. nov. 5. 16:57
 36/68 A kérdező kommentje:

ma 16:57

Igy kell bánni ezekkel a ribancokkal,szerintem csak a központba akarnak kerülni,szeretik a figyelmet,én azt kivánom nekik hogy minden pénzüket patikára költsék,szemét népség..

2010. nov. 5. 17:02
 37/68 A kérdező kommentje:
De szerintem ezeknek a lányoknak nincs is kialakult személyiségük,mert nincsennek tisztába még önmagukkal sem,nem tudják mit akarnak..Röviden mit akarok egy lánytól? LEGYEN NORMÁLIS! És ebben minden benne van,ha sik hülye hogy ezt felfogja akkor ugorjon a vonat alá,hülye pecsa..
2010. nov. 5. 17:09
 38/68 anonim ***** válasza:
Igazából olyan nincs, hogy normális. Fiúkban sincs. Alapból az emberi létünk miatt nem lehetünk normálisak. Az a bántó, hogy el tudjuk képzelni a racionális, logikus világot, de megvalósítani már nem megy. és ez az idegesítő, HOGY TUDJUK, HOGY VAN.
2010. nov. 5. 17:17
 39/68 A kérdező kommentje:
Persze nincs normális pasi se lány,de én úgy gondolom amig betartják a játékszabályokat addig minden oké..Normálisnak azt gondolom ha te jó vagy hozzá,mindig betartod amit igérsz,igyekszel a kedvében járni,mindig hüséges vagy hozzá,nem beszéled ki a háta mögött,sokat gondolsz rá,igyekszel neki a kedvében járni..Nem ez lenne a normális?
2010. nov. 5. 17:22
 40/68 anonim ***** válasza:
Ha ezek a játékszabályok akkor igen.
2010. nov. 5. 17:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!