A mai lányok tisztelik az emberi értékeket?
ma 10:21
A nők iszonyatosan képmutatóak manapság.
1. Érzelmes, kedves férfi kell nekik.
Valóság: A bunkó parasztoknak vannak a legjobb női, ezt figyeltem meg.
2.A férfiak szexmániás állatok, semmi máson nem jár az agyuk.
Valóság: Amelyik férfinak hatalmas szerszáma és libidója van, arról le sem akarnak szállni a nők, sokszor már verekedni is képesek lennének érte.
3.Nem számít a pénz, kizárólag a szerelem számít.
Valóság: Sok nőt rendszeresen megalázhat, megverhet, napi rendszerességgel, nyíltan megcsalhat és semmibe vehet a párja, ha millliók vannak a bankszámláján. Ha pedig ringbe száll egy nő kegyeiért egy csóróbb, de akár szentté avathatóan rendes sráccal szemben, akkora fölénnyel indul, mintha Ferrarival versenyezne egy Trabant ellen.
12:58
IGEN, nem kell rögtön azt mondani, hogy leszel e a barátnőm, várni kell pár hónapig, hogy kialakuljon. Ez volt nálam is és tudod mi történt? Megismerkedett mellettem valaki mással és most őt jobban "szereti" és mikor magyarázatot követeltem persze a legkönnyebb válasz jött "hisz nem is jártunk".
ENNYIT A FANTASZTIKUS ELMÉLETEDRŐL B@ZDMEG. :@
ma 13:48
OTT A PONT!
13:48 vagyok
De komolyan, ezek mi alapján választanak? Teljesen logikátlan ez az egész. Egyre erősödik bennem az az érzés, hogy a szerelem szót csak arra találták, ki, hogy eltitkolják a saját idiotizmusukat, amit képtelenek megmagyarázni. Az emberből kihozzák az állatot, egyszerűen képtelen vagyok arra, hogy ne általánosítsak, utálom a nőket, a prostiknak legalább van gerincük elmondani, az igazságot "20 000 lesz édes" ENNYIT RÓLATOK "NŐK"!!!
ma 16:27
Egy prosti legalább öszinte,nem játsza meg magát,ha szerencséd van még barátnö feelinget is érezhetsz..Persze én most nem az útszéliekre gondolok,hanem a normális körülmények és lakásban élö lányokra,egészen más világ..Amúgy sincs sok külömbség a prostik meg a álitólagos normális lányok között,hisz úgyanúgy pasiznak ők is,képtelenek megmaradni egy pasi mellett,kell nekik az izagalom a pörgés,erröl szól a mai világ,a rendes pasik unalmasak már nekik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!