Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A mai lányok tisztelik az...

A mai lányok tisztelik az emberi értékeket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 12:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:

ma 10:21

A nők iszonyatosan képmutatóak manapság.

1. Érzelmes, kedves férfi kell nekik.

Valóság: A bunkó parasztoknak vannak a legjobb női, ezt figyeltem meg.

2.A férfiak szexmániás állatok, semmi máson nem jár az agyuk.

Valóság: Amelyik férfinak hatalmas szerszáma és libidója van, arról le sem akarnak szállni a nők, sokszor már verekedni is képesek lennének érte.

3.Nem számít a pénz, kizárólag a szerelem számít.

Valóság: Sok nőt rendszeresen megalázhat, megverhet, napi rendszerességgel, nyíltan megcsalhat és semmibe vehet a párja, ha millliók vannak a bankszámláján. Ha pedig ringbe száll egy nő kegyeiért egy csóróbb, de akár szentté avathatóan rendes sráccal szemben, akkora fölénnyel indul, mintha Ferrarival versenyezne egy Trabant ellen.

2010. nov. 4. 10:25
 22/68 anonim válasza:
Bizonyára olyan férfi vagy, akinek valami nem jött össze... Vajon mi?
2010. nov. 4. 16:27
 23/68 anonim válasza:
TE aztán kedves vagy,na látod ezért nem buknak rád a csajok, mert állandóan csak kritizálod őket. ÉN NŐ VAGYOK, és mégis tisztelem a belső értékeket, viszont nem szeretem az olyan férfiakat, akik ajtóstól rontanak a házba, hogy a második kérdésük mindig az: leszel a barátnőm. Én ettől mindig kiakadok. Amúgy lehet, hogy csak egy kicsit kell kedvesebbnek lenni, és máris bukni fognak rád a csajok. De az is lehet, hogy csak mindig rossz nők társaságába kerültél. Próbálkozz tovább egyszer biztos sikerül.
2010. nov. 5. 12:17
 24/68 A kérdező kommentje:
-
2010. nov. 5. 12:36
 25/68 anonim válasza:
Hát az biztos, ha én találkoznék veled aminek az esélye 1:10000-hez akkor bevágnám a hátra arcot és elmenekülnék előled. 19/N
2010. nov. 5. 12:58
 26/68 A kérdező kommentje:
nem vesztenék sokat
2010. nov. 5. 13:01
 27/68 anonim ***** válasza:

12:58

IGEN, nem kell rögtön azt mondani, hogy leszel e a barátnőm, várni kell pár hónapig, hogy kialakuljon. Ez volt nálam is és tudod mi történt? Megismerkedett mellettem valaki mással és most őt jobban "szereti" és mikor magyarázatot követeltem persze a legkönnyebb válasz jött "hisz nem is jártunk".

ENNYIT A FANTASZTIKUS ELMÉLETEDRŐL B@ZDMEG. :@

2010. nov. 5. 13:48
 28/68 A kérdező kommentje:

ma 13:48

OTT A PONT!

2010. nov. 5. 14:40
 29/68 anonim ***** válasza:

13:48 vagyok

De komolyan, ezek mi alapján választanak? Teljesen logikátlan ez az egész. Egyre erősödik bennem az az érzés, hogy a szerelem szót csak arra találták, ki, hogy eltitkolják a saját idiotizmusukat, amit képtelenek megmagyarázni. Az emberből kihozzák az állatot, egyszerűen képtelen vagyok arra, hogy ne általánosítsak, utálom a nőket, a prostiknak legalább van gerincük elmondani, az igazságot "20 000 lesz édes" ENNYIT RÓLATOK "NŐK"!!!

2010. nov. 5. 16:27
 30/68 A kérdező kommentje:

ma 16:27

Egy prosti legalább öszinte,nem játsza meg magát,ha szerencséd van még barátnö feelinget is érezhetsz..Persze én most nem az útszéliekre gondolok,hanem a normális körülmények és lakásban élö lányokra,egészen más világ..Amúgy sincs sok külömbség a prostik meg a álitólagos normális lányok között,hisz úgyanúgy pasiznak ők is,képtelenek megmaradni egy pasi mellett,kell nekik az izagalom a pörgés,erröl szól a mai világ,a rendes pasik unalmasak már nekik..

2010. nov. 5. 16:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!