Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A mai lányok tisztelik az...

A mai lányok tisztelik az emberi értékeket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 12:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
és ezt sértés nélkül mondtam, tényleg van az úgy, mégsem teljesen igaz, ezért lehet hogy az emberi értékek bonyolultságára céloztam:)
2010. okt. 28. 13:56
 12/68 A kérdező kommentje:
Az emberi értékek sokszinüek is lehetnek,mint réten a virág..
2010. okt. 28. 13:57
 13/68 anonim ***** válasza:
10%

a csajok azt szeretik (vannak kivételek)

1. jóképű

2.aranyos

3.gazdag

4.cigány

én most az 1és a 2 vagyok van egy csajom qva jo és nem zavar ha rajtam kívúl még 3 emberrel csókólózik

2010. okt. 28. 23:25
 14/68 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Nem fog tetszeni neked, amit most írok, de ez van. Nekem például roppant unszimpatikus, vagy sokkal inkább taszító vagy. Érthetetlen, hogy órákig ömlengesz, hogy te milyen helyes, zseni és jólelkű vagy (kifelejtetted a szerényt), aztán megjegyzed, hogy bűntudat nélkül mész keresztül azokon a kis libákon. Pff. Szép kis élet. Amúgy nem sok összefüggést látok a kérdés, valamint a "problémáid" között. Mindegy.
2010. okt. 29. 00:32
 15/68 anonim ***** válasza:
nem.
2010. okt. 29. 01:09
 16/68 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő, hogy kinek értékek a fontosak, főleg azok fontossági sorrendje is lehet elég különböző. Ha úgy nézzük a pénz is lehet egyfajta emberi értéknmérő, nem a börtönből nézve persze...
2010. okt. 29. 10:22
 17/68 anonim ***** válasza:

Én mindig is tiszteltem az emberi értékeket és lenézek minden csajt,aki csak a pénzre hajt vagy csak simán mindenkivel b*szik.Én nem ilyen vagyok.

Tény,hogy ma 100 lányból 99 ilyen kis könnyen kapható lány vagy k*rva.Ez az igazság nem vitatom,pedig én is lány vagyok.

18/L

2010. okt. 29. 16:41
 18/68 anonim ***** válasza:

Úgy vélem, kicsit okosabbnak hiszed magad, mint amilyen vagy. Ne vedd sértésnek, de ez a benyomásom az alapján, amit írtál. A filmeket felejtsd el, nem valóság, nincs közük hozzád.

És nem hinném, hogy a mai lányok egyáltalán ELGONDOLKODNAK

olyan dolgokon, mint "emberi értékek". Ehhez már önmagában kell egy alap intelligencia, hogy valakiben egyáltalán felmerüljenek ilyen kérdések. Én ismerek olyan lányokat, akik kivételek, mindig is lesznek egyébként, de nagy többségben a mai lányok -az én szememben- "értéktelenek", hiába néznek ki akármilyen gyönyörűen. Fizikailag vonzanak, a lelkük taszít. Undorodom tőlük, mert végtelenül unintelligensek, nem gondolkodnak el semmin. És a fiúk nagyrésze is ilyen, ha már itt tartunk.

18/f

2010. okt. 29. 20:55
 19/68 A kérdező kommentje:

ma 20:55

most megfogtál!

2010. okt. 29. 21:34
 20/68 anonim válasza:
Érdekes körkérdés :). Hogy minden csaj a pénzre bukna... Hát, ez biztos nem igaz. Az volt az egyik legérdekesebb kommentár, amikor elmeséli az illető, hogy mert pénzes, mennyi csaja volt. Furcsa, hogy nem lát a szemétől. Az hogy ennyi lánnyal lefeküdtél nem jelenti, hogy szerettek, egyszerűen csak szexelni akartak veled. Úgy hiszem, ők is tisztában voltak vele, hogy nincs sok közös bennetek, azon kívül, hogy lehet egy jót dugni veled. Nem is értem, hogy írhatod ezek után, hogy a csajok csak a pénzt szeretik. Mikor te csak a szexet szeretted velük. Rengeteg lánnyal lefekhetsz, ez még nem jelent semmit. Nem jelenti, hogy értékesebb lettél. Annyit tesz, hogy téged is utolért a "nem bírok uralkodni a szexuális vágyaimon" szindróma, ahol nem az emberi értékek, hanem a mennyiség a lényeg. Mert ez nem igazi cél, csak jön, ezért élvezni akarod. És mikor azt gondolod, hogy jó volt, legalább egyszer, ha más nem is lett belőle, és arra, hogy még egyet megszereztél, akkor azt felejted el, hogy téged is ugyanúgy kihasználtak, amint te a nőt. Tégy, ahogy jónak látod. Aki pedig elindította a kérdést; túl nagy a sötétség odabenn, ha nem lát értékes embereket. Vicces, ha mindenkiben csak a jót látod, akkor mi van a nőkkel? Csak nem leragadtál a káprázat világában? :) Úgy hiszem, ezeket mind érzik mások is.
2010. nov. 4. 10:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!