A mai lányok tisztelik az emberi értékeket?
10-28 13:44
azért,mert volt pár ilyen riban*cokkal dolgod,nemkéne általánosítani. NEM minden lány bukik erre.
13:01
Igen ez így van, te sem veszed észre de az idióták vonzanak, mert te magad is hül*e vagy csak azt hiszed hogy nem.
Ismertem egy "normális" csajt, IGEN normális volt, lehetett vele beszélgetni, nem beszélt parasztosan, nem volt minden második szava, hogy dikk meg ilyesmi és szinte bármiről el lehetett vele beszélgetni, szép is volt, kedves is, élveztük egymás társaságát és uncsi sem volt. De neki más kell, egy olyan aki határozottan fellép és nem mérlegel, mert egy idióta barom, a rendőr/tűzoltó/mentős szférában helyezkedik el (nem mondom el melyik) ráadásul olyan mint 1 paraszt és már veszekedtek is.
Nos én is ki tudok állni magamért és bunkó is tudok lenni, méghozzá inteligensen ami tetszett is neki...
De a magyarázat, hogy miért a másik gyerek persze csak ennyi: mert szerelmes vagyok belé
I D I Ó T A H Ü L Y E P I C S A
ma 14:22
Ezzel eggyettértek,a lányoknak semmi sem jó!
Hello!
Én vagyok az a csaj aki már háromszor is írt, és az egyik hozzászólásom versesre sikeredett.
Hát, egyet értek az előző hozzászólással (a kérdezőével)...
Lehet hogy lány vagyok, de nekik tényleg nem jó sosem semmi. Nem mondom, de hála istennek én kivétel vagyok, mert olyan környezetben nöttem fel, ahol nem volt sok választékom így ami volt, az volt. De most miért nem tudnak rendesen átgondolva, megfontolva meghozni a döntéseiket? Nem tudom...
Már egy pár nőt megkérdeztem erről, de nem tudták rá a választ (még erre sem)... nem szeretnék én sem általánosítani, de sajnos egyre több ilyen lessz. S nagyon sajnállak titeket, mert aki külsőre szép, az belülről olyan mint a romlott barack. S plussz még penészes is!
Amúgy nagyon tetszett az a leírás a hiperérzékenységről, mert ahogy olvastam rengeteg pontot felismertem környezetemben. Így már áttudok dolgokat velük kapcsolatban is gondolni. (Aikről felismertem egy-két dolgot...)
Azért mégis remélem hogy a jövőben még lesznek normális emberek, és hogy nem csak a külső és a pénz lessz a mérvadó... mert akkor én meghalok.
Na, csak ennyit szerettem volna.
Sziasztok! És szép napot/-kat!
ma 19:46
te vagy a 17 éves leányzó?
neked másoltam be a hiperérzékenységröl szoló sorokat,mert ezt véltem felfedezni benned..am szivesen irkálgatnék veled priviben tovább..szerintem sok mindenben tudnánk egymást erösiteni..irj
Hello! Igen... megint én vagyok. (17 éves leányzó)...
Csak most tudtam meg hogy az vagyok, hála neked... végre felismertem, hogy miért is olyan nehéz számomra az élet.
Gondolom még vagyunk egy páran akik ezzel küzdenek, és ezért nem találnak maguknak sajnos... senkit sem.
Jó lenne nekik segíteni. S amúgy miről írjak neked? Ha tudsz még valami feltevendő kérdést adni a megnyitott kérdés témájában, vagy ahhoz hasonlóban, esetleg másban... akkor írd meg nyugodtan. Remélem hogy jó választ adok majd rá, és hogy az előzőek is elég jók voltak... de ezt csak te tudod, kedves kérdező.
Szép estét, és szép napot!
tegnap 22:45
Tudol nekem irni privátot,tölled is kérdeznék mert két hasonló ember jobban érti mit mond a másik,mint két külömbözö..Nem igaz? OKS MAJD KITALÁLOK V MI KÉRDÉST,BÁR NEM SZIVESEN TESZEK FEL OLYAN KÉRDÉSEKET,AMINEK A VÁLASZA MAGA IS ÉRZÉKENYEN ÉRINT,EZÉRT IRTAM HOGY IRJ PRIVIBEN,MAJD TÖBB MINDENT MEGTUDSZ..
Nem örülök, hogy a FIÚK általánosítanak!
Én is tudnám írni: A fiúknak csak a sovány (szőke) csajok jönnek be
És fiúk, ha nem is látjátok be, így van!
Vérig lennétek sértve!
Miért?
Mert általánosítottam.
KIVÉTEL ERŐSÍTI A SZABÁLYT.
Lehet, hogy teljesen semmi sem jó.
Nekem az a lényeg, hogy legyen normális.
Idegesít, ha bárki mondja: dikk
Csúnya, akár lány, akár fiú mondja.
És amit utálok: káromkodás
Külsőség NEM SZÁMÍT!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!