Teljesen letört önbizalom helyreállítása?
33 éves férfi vagyok. Alapból minden rendben velem, semmi gondom nem volt ilyennel.
Megismertem egy nőt aki 2 év alatt tönkre tette az önbizalmam. Napi szinten találkozunk munkahely miatt. Ez úgy történt, hogy én többet akartam, egy ideig ment is, én voltam a világ közepe, aztán szép lassan ahogy behódoltam elmúlt és mára már csak oltogat.
Ha beszélek hozzá degradal, ha ismerkedek valakivel akkor pedig őt is. Kicsinyít, direkt másokkal dumal akikre feltekeny vagyok.
Szép lassan elérte, hogy bármit mondd azt elhiszem. Ez miatt nem érzem magam jó embernek, vonzónak, semmilyennek.
Ami méginkább zavaró, hogy a kapcsolataim sem. Minden nő ,, maradi, putris, vidéki, mű"
Sajnos állandóan keresem, szomjazom a figyelmere, az elismerésére, pedig tudom, hogy árt.
Miatta akarok jobb ember lenni, sikeresebb, nem magam miatt. Ez is borzasztó. Arra várok, hogy ő felnézzen ram, elismerjen.
Szörnyű érzés...
Volt valaki így? Mit tehetnék? Az életem rendben van, önálló vagyok, sportolok, minden ilyen oke..
Először is szakisd meg minden kapcsolatot a barátnőddel.
És várj legalább egy fél évet mielőtt új kapcsolatról kezdenél gondolkodni. És kerüld az elmebeteg nőket🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!