Hogy dolgozzam fel a kudarcot,hogy nem sikerült a gyerekek mellett tanulnom?
Hogy nem unjatok még ezt a nyelvtan naciskodast,te jó isten. Aki akarja,írja érti így is,aki még bele akar kötni valamibe,az bele fog,akkor is,ha hibátlanul írnék,ötször ellenőrizve,mielőtt elküldöm.
Egyébként a policiklikus aromás szénhidrogének volt a fő témája a szakdogamnak. Akarod részletesen? 🙄😁
16.koszonlm szépen,nagyon nagyon jól esett a válaszod! Nekem van jogsim,és sokáig vezettem is, iszont a gyerekekkel.otthon alig. Most kellene,de olyan félsz van bennem,hogy ihaj. Alig merek elindulni,de muszáj. Off,de hogyhogy vállalatok még egyet az első tobbemberes mellé? Ha gondolod,megirhatod privatban is. Mi azt hittük,kétszer ugyanoda nem csaphat a villám..hát,tévedtünk. Nem csinálnám vissza,de lehet még egyszer nagyobb korkülönbség hagynék. Egyébként egyelőre megint itthon vagyok, mert hol az egyik hol a másik beteg.
17. Teljesen igaz,sajnos maximalista vagyok. És ha 100 ből 99 sikerül,akkor azon az egyén rugozok. Szerencsére a gyerekemtől nem várom ezt,de magammal szemben nagy büntetés. Tudom,honnan hoztam,és dolgozom is rajta,de nem olyan egyszerű. Minden egyes nap harc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!