Hogy dolgozzam fel a kudarcot,hogy nem sikerült a gyerekek mellett tanulnom?
Pedig nagyon nem mindegy, MIRÖL van szó, van, amit lehet gyerekek mellett és van, amit csak nagyon nehezen.
A tíz kiló hízásnak meg nem sok köze van ehhez, ha zavar, leadod és a probléma megoldva.
Másrészt sokkal pozitívabb lenne, ha a férjed is részt vennek a családi életben és a gyerekek ellátásában is.
Meg valami komoly szervezési problémád is van, ha nem tudod a környezetedet nagyjából rendben tartani.
1
Ezt tudom,de ezzel sajnos még kudarcnak elem meg,hogy nem sikerült..
Nem kell kudarcnak megélni, hacsak elhalasztottad.
Amúgy meg van, akinek megy -sokan diplomáznak kisgyerek mellett- van akinek meg nem. Akinek megy, annak a mesebeli jó gyerek mellett többnyire segitsege is van, plusz adottsága a gyors és könnyű tanuláshoz, meg a jó idő beosztáshoz. Akinek nem sikerül, annak ezek közül valami nincs meg
5. Még mondhatom,végülis
Nekem is nyelvtanulás lett volna. Angol és francia felsőfokon,orosz középfokom van,plusz vegyészmérnöki diplomám,amit levelező végeztem,munka mellett. A francia és az orosz teljesen önálló projekt volt,nyelvtanár nélkül. Gondoltam,egy német középfok csak meglesz az otthon töltött négy öt hat év alatt. Nem lett,de még egy alapfokú sem.
Nagyon könnyű azt mondani,hogy fogyj le...de annak valami karát látná. Nagy házban élünk,elhiszem,higy valaki egy kis panelben elva azt gondolja,miért nem lehet rendet tartani,nekünk két szintes házunk van ,ezer nm telkunk,tyukjaink. A házban lépcsők,kuszobok. Néha sajnos tényleg megtesz a kosz,mert csak hétvégén jutok oda. Abból nem engedek,hogy munka után foglalkoztam a gyerekekkel. Mire fektetes van, ha szerencsénk van, jut egy kis idő a férjemmel beszélgetni. Lehet,rossz az idobeosztasom,de az is lehet,hogy egyszerűen kevés a 24 óra. (Utolsó mondat költői,tudom a valaszt)
Megtetted, amit tudtál?
Miért is maradtál otthon alapvetően? Hogy gondoskodj a gyerekeidről. Az sikerült?
Na ugye.
Felnőtt embert meg ne érdekelje, a kollégái szerint hogyan kellene beosztania az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!