Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért blokkolok le órán?

Miért blokkolok le órán?

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy angol órán amikor a tanár felszólít mindig le blokkolok...Tudom a választ de egyszerűen nem tudom kibökni,vagy hülyeséget mondok helyette.Ugyan ez magyar órán is.Ráadásul ez a tanulásban is befolyásol,vagyis meg tanulok valamit,de dolgozatnál leblokkol az agyam és nem tudom..Ezért csak 2-3 az átlagom,szeretnék rajta javítani,hisz felvételizni fogok.Segítsetek!

Hogy tudnék hatékonyabban tanulni?

Miért blokkolok le órán?

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

12/L (6.osztály)

2010. okt. 24. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Én most mentem középsuliba, és ez már velem is előfordult dogaírásnál, de általánosban még soha.Nem tom, mitől lehet, vagy hogy lehetne megoldani, de sztem tanulás közben próbálj jegyzetelni, rajzolgatni, vagy vmi olyat csinálni ami miatt emlékezni fogsz a tananyagra, néha tarts egy pár perc szünetet, igyál sok vizet,és próbáld kitapasztalni, h mikor megy könnyebben a tanulás;mindjárt azután, h hazaértél, vagy egy kkicsit később, vagy inkább estefelé.A dogáknál/feleléseknél pedig ne izgulj.Tudom, h ez nehéz, de gondolj arra h fölösleges idegeskedni, hiszen megtanultad és tudod.Ha elhiszed h menni fog, úgy is lesz. Sok sikert a tanulásban és a felvételiben is. :)
2010. okt. 24. 18:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2010. okt. 24. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
a legjobb módja, hogy felkészülj, ha gyakorolsz. otthon mondd fel magadnak hangosan a leckét, vagy bárkinek akit megkérhetsz rá. 2-3 családtagod előtt is elmondhatod, hogy szokd hogy figyelnek téged. a gyakorlás a legnagyobb segítség szerintem.
2010. okt. 24. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
én úgy szoktam h versbe foglalom a tananyagot :D
2010. okt. 25. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:

velem is ilyen volt. most valahogy elmúlt.

amúgy függ a tanártól meg a környezettől is

dolgozatírásnál mondjuk ott nem szoktam izgulni. egy jegy a sok közül. ha nem sikerül kijavítom.

2010. okt. 27. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:
jéé..ez velem, is pont igy van megtanulok és semmi...
2010. okt. 27. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy csak az ír ide akivel előfordul ez. 6 osztályos gimibe mész? Amúgy nálam pont fordítva van. Néha felolvasom magamnak akkor már tudom az egészet és órán mindent le tudnék írni?
2010. okt. 28. 15:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen hatosztályosba megyek.Igazából az a legnagyobb gond,hogy anyámék miatt görcsölök.Nagyon hajtanak.Én szeretek tanulni,de rám erőltetik + előre kell tanulnom.Borzalmas...Feszült is vagyok.Nem tudom hogy tudnék 2-3ról 4-5re javítani..Főleg úgy hogy a matek még nem is megy..:/ Lehet hogy hülyeség felvételizni..De akkor pedig hiába fizettünk az előkészítőért..:/ Áhh,borzalom!!!:(
2010. okt. 28. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Én nem élek tinimagazinokkal :D Nekem jó a könyv is.
2010. okt. 29. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!