Miért van az hogy órán amit mondanak nem tudom meg jegyezni?
Mert nem figyelsz. Valamint nagyon sok tanár elrontja az egész mondanivalót azzal, hogy nem kérdez.
Én magamból indulok ki: amikor a tanár csak simán leadja az anyagot és a diáknak egy szava sem lehet hozzá egy percig sem marad meg az agyamban a téma. De ha mindig kérdez és lehetőséget ad arra, hogy kibontakozzak, visszakérdezzek, akkor pikk-pakk be is ivódott.
Ha középsulis vagy, vagy ált. iskolás, akkor ezzel sok probléma nincs is a kis létszám miatt. Egyetemen már nehezebb, ahol vagyunk egy előadáson 60-an, vagy akár 100-an.
Kérdezz, gondolkodj el, hogy mit mond. Add át magad az egésznek és menni fog. Ne csak írj és nézz a semmibe.
Sok sikert, remélem minden jobb lesz! :)
21L
Juvita Ginkgo Biloba forte 80mg
hasonló "elhülyülés" miatt én is ezt szedem, azóta nincsenek ilyen gondjaim :D
De hogy mitől lehet...passz...
Nyugi, ezzel én is így vagyok. Valamikor megmarad valami, ha érdekesen adják elő, de túlnyomó részt semmire nem emlékszem. De ez nálam máshol is így van, talán nem figyelek eléggé, de nem tudok mit tenni, ha nem köt le az, amit valaki mondd.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!