Miért blokkolok le mindig?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már egy barátnőt, de amikor ismerkedésre kerül a sor leblokkolok, ara gondolok h a többi ember mit fog hozzá szólni stb... Van 1 lány a suliba nagyon bejön meg minden de nem tudom h mit válaszolna nem merek egyszerűen oda menni hozzá.:S Ez ellen mit lehetne tenni? 16/F2010. okt. 7. 22:24
1/7 A kérdező kommentje:
arra*
2010. okt. 7. 22:27
2/7 anonim válasza:
dettó ugyan ez vagyok csak csajban :S sztem bátorság és ne foglalkozz a többiekkel... :)
3/7 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, csak én már sajnos eléggé elzárkózok, volt, hogy tetszett egy lány, de szinte rettegtem odamenni hozzá, ha meg odamentem, akkor nem tudtam beszélgetni vele :S :(
4/7 anonim válasza:
légy őszinte magadhoz. ronda vagy? ha önmagadat nem fogadod el, mástól se várd h elfogadjon. (és ezért nem mész oda a csajhoz sem. tisztában vagy vele, hogy neki csak ez számít egy darabig... viszont nem tudod hogy igazából "hogy is nézel ki" / tetszenél e neki. mindaddig, míg totálisan nem vagy magadban biztos, esélyed nem lesz a hülye tyúkoknál.
5/7 Omerta_ válasza:
Ha a csaj nem ad semmi jelet, hogy tetszel neki, akkor első körben azt mondom, fordítsd más csajszira az energiádat. Pl. biztos van olyan, aki pl. nevet a vicceiden, vagy mindig kedvesen köszön. Na, azzal próbálkozz.
6/7 anonim válasza:
Ismerkedj meg a második válaszolóval. :D
Egyébként meg ne érdekeljen más véleménye... ne mások akadályozzanak már abban hogy jól érezd magad, vagy esetleg boldog légy!
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi utolsó válaszoló, de én nem vagyok ferde hajlamú.:D
2010. okt. 10. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!