Színt valljak vagy hallgassak? Cimszo alatt már egyszer írtam. Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Eloszor is koszi mindenkinek aki akkor válaszolt nekem. Csak gondoltam megírom nem vagyok elorébb,már teljesen belegabalyodtam,h hogy is kéne ezt elmondani.Ha lehet még jobban depis lettem.szoval. ha van vkinek otlete hogy mondjam el neki, azt nagyon megkoszonném.2010. okt. 24. 12:38
11/15 A kérdező kommentje:
de nem tudom hogy kezdjek hozzá.mire osszeszedem a bátorságom, ujra elkezdek rettegni h elhagy.
2010. okt. 24. 15:05
12/15 anonim válasza:
Ezért nem fog elhagyni!! Mondd meg neki, hogy van egy dolog, amiről már nagyon régóta szeretnél vele beszélni, csak nem mertél, mert féltél, hogy ezzel fájdalmat okozol neki. Nagyon sokáig lelkiismeret furdalásod volt, hogy nem mondtad el, miközben önhibádon kívül történt az egész. Mondd el,hogy mindennél jobban szereted, csók, ölelés, és ezek után minden rendben! Én nagyon szorítok Neked, menni fog!
13/15 A kérdező kommentje:
hát nemtudom.rettegek ettol a helyzettol...aztán persze lehet hogy ki fog nevetni, h nem mertem elmondani..
2010. okt. 24. 15:32
14/15 anonim válasza:
Biztos elhagy..! Főleg terhesen..! Ezt akartad hallani? Vagy neki nem te vagy az igazi? A gyerek csak kapaszkodó?Vagy nem értelek miért aggódsz egy ilyen hülyeség miatt.Ja gondolom a gyerek az alatt az idő alatt készült ugye?
15/15 A kérdező kommentje:
???mégis mirol beszélsz milyen ido alatt?
2010. okt. 27. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!