Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy jobb legyen...

Mit tegyek hogy jobb legyen az életem?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Az a problémám, hogy nincsenek barátaim, és ilyenkor hétvégente szörnyen unatkozom. Anyagilag se állok jól, mert részmunka időben dolgozom, így nem tudok pénzt gyűjteni sem. Pedig nagy vágyan hogy gyűjtsek. Az álláskeresés iszonyú nehéz, próbálok mindenbe belekapaszkodni, de akkor sem megy. A párkapcsolatom is haldoklóban van, nagyon ritkán tudunk találkozni a fiúval, mert a szüleim ellenzik a kapcsolatot. SOHA nem fognak bele egyezni, tehetek bármit, így azok a ritka találkák is titokba mennek.

Igazából nem szeretném firtatni az okokat, hogy miért ilyen sz@r minden körülöttem, de az biztos, hogy kezdem magamat egy nagy nullának érezni és a depresszió kerülget. Senki nem hallgat meg, nincsenek bizalmasaim, magamba kell folytsak mindent.

Barátom kezd kiábrándulni belőlem, mert szerinte úgy viselkedek mint egy gyerek. Véleménye szerint azért nem költözök el otthonról, mert jobb nekem a kényelem. Lehet, hogy ez is igaz, de igazából nincs pénzem, ötletem arra hogy hová mehetnék. Próbálok optimistán gondolkodni,de nem megy, világ életemben pesszimista ember voltam. Hogyan tovább? Van nekem esélyem arra hogy minden rendbe jöjjön és végre boldog legyek?

2010. okt. 23. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Merre laksz? :)
2010. okt. 23. 16:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Miért?
2010. okt. 23. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Én szívesen beszélgetek veled,ha szeretnéd,meg írnék pár dolgot még ehhez,

Csak nem lehet neked privátot írni:S

21/L :)

2010. okt. 23. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem az első vagyok.
2010. okt. 23. 16:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor írj ide!:)
2010. okt. 23. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:

rokonaid vannak? nagymama testvér stb?

ha igen költözz át hozzájuk.ez jó első lépésnek.

21 vagy.a szüleidnek(mégha nagyrész ők tartanak el)nincs beleszólásuk kivel járj.próbáld visszahódítani a fiút ha még egyáltalán szereted.barátokat szerezni sok helyen lehet.ha van tesód elmehetnétek együtt valahova szórakozni, vagy kitalálni valami programot.

Ha nincs ilyen veled egyidős rokon(unokatestvér is lehet stb.)akkor járhatnál sportolni táncolni vagy valami..ot is lehet barátokat találni.nem lesz egyböl a bizalmasod akivel összehaverkodsz de szépen lassan.remélem tudtam segíteni.:)egyébként suliba jársz?? egyetem? ha igen próbálj barátkozni az oszt.társakkal.ha nem, az sem baj talán facebookon/iwiwen irhatnál egy volt osztálytársadnak aki anno azimpatikus volt, találkozhatnátok.rajtad is múlik mi lesz.:) Sok sikert!

2010. okt. 23. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:

A nagyihoz költözést nem javaslom.

De bármi más újdonság jó lehet arra, hogy ebből a minden pocsék állapotból elmozdulj, új pasi, valami suli vagy tanfolyam, sport, vagy hobbi ahol új emberek vannak, ha egy valamiben örömöd leled akkor a többi dolog sokkal jobban fog menni.

Egyébként 21 éves embert csak akkor tiltanak el a szülei valakitől ha komoly és jó okuk van rá.

2010. okt. 23. 17:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Most arra célzol hogy a szüleim jogosan tiltanak ettől a sráctól?
2010. okt. 23. 17:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Igazából nem tilthatnak el senkitől se, mert felnőtt ember vagy,de igen arra gondoltam, hogy ha ezt teszik valószínűleg igazuk van,

és az hogy jogosan-e, mint mondtam nem vagy kisgyerek.

2010. okt. 23. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:
lehet h ok nélkül tiltják el.szimpátia alapján.ha nem csinált semmi olyat amivel kiérdemelte akk találkozzatok nyugodtan.:)
2010. okt. 23. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!