Úgy érzem senki sem szeret. Mit tehetnék?
Sajnálom ha kicsit össze vissza lesz. Úgy érzem senki sem szeret és egyedül érzem magam. Eddig 2x voltam szerelmes de mindegyik viszonzatlan volt. Most jelenleg van egy kapcsolatom akit nagyon szeretek és úgy látom ő az első aki viszont szeret de nem tudom elhinni neki. Ebből ő nem érzékel semmit. Igazi apukám elhagyott minket anyukám sosem foglalkozott velem. Nevelő apukámmal mindent meg tudok beszélni nagyon fontos nekem és nagyon szeretem. A legjobb barátnőmmel kezdünk eltávolodni egymástól mert növünk fel és az élet máshova sodort minket. Messze is lakik tőlem. A volt legjobb barátnőmet egy 3. Fél miatt veszítettem el. A munkahelyemen nagyrészt nálam sokkal idősebbekkel dolgozom, nincs közös téma így nehéz beilleszkednem. Úgy érzem senki nem szeret pedig valahol tudom hogy nem így van. Nagyon egyedül érzem magam. Sajnálom ha nagyon össze vissza volt de nehezen tudok erről beszélni. Valaki tudna segíteni abban, hogy mit tehetnék ez ellen?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!