Megaláztak, hogyan tovább?
Csináltam egy kis hülyeséget tavaly és ma az egyik osztálytársam megint felhozta és persze mindenki jót röhögött rajta, az egész osztály hallotta. Én természetesen nem tudtam kellőképpen visszaválaszolni neki, mert annyira hirtelen ért a támadás és ráadásul mit lehet ilyenkor mondani ? Igaza van, megtörtént, de ettől még ő a bunkó, hogy ilyesmin szórakozik. Viszont ez nem tesz túl engem ezen, mi több, egész nap ez járt a fejemben. Annyira dühös voltam és még most is az vagyok.
Mit lehet ilyenkor tenni ? Komolyan nagyon mélyen érintett ez a megalázás, ráadásul mindenki előtt. És mérges vagyok magamra is, hogy nem tudtam kellőképpen reagálni a helyzetre.
Mit a véleményetek ? 16/L
Szia!
Nyugi, minden csoda 3 napig tart, elfelejtik majd. Amúgy nem tudom, mi lehetett a szitu, de próbáld magad túltenni rajta, és nevess velük együtt, ha kell magadon. Az rosszabb, ha látják, hogy megsértődsz, kiborulsz...csak a lovat adod alá. Ha fel sem veszed, akkor nem tud kihozni a sodrodból, és akár visszafele is elsülhet a dolog.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!