Gyenge embernek hol a helye a világban?
Figyelt kérdés
Úgy érzem az emberek átgázolnak rajtam és kihasználnak. Túl gyenge vagyok az élethez! :S Hogyan lehetnék erős? Mit tegyek?2010. okt. 12. 14:52
11/22 anonim válasza:
Mindenkinek van érzése, azt nem lehet kiirtani. Elfojthatod akkor meg depressziós leszel.
13/22 anonim válasza:
föld alatt és munkatáborokban. ez van. ilyen a világ.
14/22 anonim válasza:
egyébként szerintem egyedül a legtöbb iyen önbizalomhiányos ember enm tud kitörni önmagából. keresni kel legy barátot aki majd megváltoztat. hülyén hangzik de ha meg akarrsz spórolni pár évet, ez jó megoldás.
15/22 anonim válasza:
Az erősödők csoportjában! Gyere és tarts velünk!
(Igazából nincs ilyen csoport, pedig ez lehetne a megoldás.)
16/22 A kérdező kommentje:
Bevallom őszintén nem tudom mennyit fejlődtem, amióta feltettem ezt a kérdést. :) Sajnos a társasági életem még mindig a béka feneke alatt.:) Egyetemre járok, és igazából most kezdek rájönni, hogy hihetetlenül nehéz új barátokra szert tenni..legalábbis nekem biztos...sosem voltam egy nagyvilági egyébként sem. Talán túlságosan zárkózott vagyok..ez még nem igen változott sajnos..pedig már 20 éves vagyok. A zárkózottság olyan gátat tud szabni az ember életében, hogy az egyenlő a halállal..hiszen a félelem miatt az ilyen emberek elkerülik a társalgással velejáró tevékenységeket is. Sajnos ez jellemző rám. Itt vagyok az egyetemen, telis tele lehetőségekkel..de nem szeretném őket elszalasztani. Megfogadtam így az új esztendő alkalmával, hogy ez nem így lesz. Szeretnék fejlődni.
2013. jan. 2. 00:12
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat!
2013. jan. 2. 00:13
18/22 anonim válasza:
az én nézetem meg az, hogy nem vagy tele lehetőségekkel, csak úgy látszik. persze ez mindenkinek az egyéni barátfogalmától függ. szerintem a barátság meg a szerelem nagyon ritka dolog, de sokan ezt nehezen viselik, ezért szerelmesek minden 2. bokorba és gyűjtenek zsákszámra barátokat mindenhol. amikor meg jön a bizonyítás pillanata, pofáraesik a kapcsoslat.
19/22 anonim válasza:
Az érzelmeket elfojtani nem a legszerencsésebb,mert olyanok lesznek, mint egy gát mögött felgyülemlő folyó, ami pusztító erővel áraszt el mindent, ha a gát átszakad... Meg kell tanulni kezelni, kontrollálni az érzelmeket, ami nem egyenlő az elfojtással. Ez hosszú meló, de megéri.
20/22 anonim válasza:
Olvass önfejlseztő könyveket, és meditálj. Én Bagdy emőke könyveit fogom kipróbálni. A tv nem segít semmiben. Abból nem lehet tanulni. Járj el szórakozni, ahol a pasik majd felsezdnek. Kb ennyi. Szeresd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!