Járnál magaddal, ha ellenkező nemű lennél?
Figyelt kérdés
Tehát ha valójában fiú vagy, és tegyük fel lány lennél, vagy fordítva, akkor szívesen járnál a valódi éneddel? Akár úgy is fel lehetett volna tenni, hogy szereted-e magad? Mert ha igen, akkor valószínűleg elfogadod magad, ha nem, akkor nem.2010. okt. 10. 22:25
21/27 anonim válasza:
Ha lány lennék, biztos olyan lennék, hogy illenék mostani fiú önmagamhoz és boldoggá tudnám tenni magam, ezért járnék velem :)
22/27 anonim válasza:
tuttira nem ,az önbizalmamnak még sokat kell fejlődnia 17F
24/27 anonim válasza:
Nem, de szexkapcsolatban és haverságban benne lennék.
26/27 anonim válasza:
Még le is pippantanám magam :DDDD
27/27 anonim válasza:
Lány vagyok,de simán járnék magammal.Olyan lány vagyok aki hűséges,monogám,őszinte,kedves,megbízható(nem fecsegek ki semmit) és ilyen lány kell sok fiúnak,de nem vagyok szépségkirálynő.Negatív tulajdonságaim:nagyon kiismerhetetlen, forrófejű vagyok és nem bízok meg szinte senkiben,utálom a nőies dolgokat(virágok,smink,értelmetlen viták:pl megvitatni kinek jobb a haja,ékszerek,élénk színű ruhák...stb),a plázap*csákat is utálom meg az összes ku*vát,kígyót tartok háziállatként ami sokaknak visszataszító és nem utolsó sorban kicsit főnökösködő is vagyok.Aztszem más negatív tulajdonságom nincs,de én magamról nem tudok megállapítani mi a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!