Hogyan végeznél magaddal?
Persze, csak ha nagyon muszáj!
Látványosan, vagy inkább gyengéden. Kérem részletezzétek!
Én először is leinnám magam, majd felmásznék egy hídra és beleugranék a Tiszába!:(
De nem tervezem, hogy ezt megvalósítom!:)
L/19
Leginkább sehogy, nem akarok meghalni. Élnem kell még. :)
De ha mindenképp muszáj lenne akkor felvágnám az ereim.
Zsír!
Én maradnék annál a megoldásnál, hogy gázpalackkal a hátamon, leugrok egy repülőről, és a megfelelő időpontban, egy város felett felrobbantom magam.
Szerintem nagyon látványos!
Ja, és beterítek mindenkit!
Bár nem karok meghalni. Túlságosan szeretek élni. XDXD
Drágám,vedd már el a kezed!
-De hát nincs is rajtad
Uhhh:D Kemény lenne.
Hát én megfullni semmiképpen se szeretnék.Vagy halálraröhögöm magamat,vagy leugrok valahonnan...csak az a gond hogy azt is fogom érezni,de ha "szerencsém"van akkor rögtön meghalok:D
extasy..
de gyors-fájdalommentes halál legyen !
elötte legalább jól érzem magam
Én még nagyon sokáig élni szeretnék, hogy minél több időt legyek azokkal akiket szeretek, meg minden...igazából tök jó dolog élni.:) Imádok élni! :P
Na tehát a kérdésedre a válasz: Én abba a fájdalomba halnék bele, hogyha a szüleim meghalnának..nem élném túl..nem tudnék azzal a fájdalommal élni... És öngyilkos lennék.valami látványos, de fájdalommentes módszerrel ölném meg magam...Szerintem megfojtanám magam a saját kezeimmel...De előtte bejelentenék valamit a világnak...:)
-Hogy mit?:D 'aztitok':PP
Nekem meghalt az Édesanyám, fél évvel ezelőtt. mMost 19 éves vagyok. Sokszor megfordult a fejembe az öngyilkosság gondolata. Van mikor egy hajszál válasz el attól, hogy valami baromságot tegyek magammal.
Azonban van 2 ember aki számomra nagyon fontos a húgom és a legjobb barátom. Őket imádom, és ilyenkor belegondolok abba, hogyha megölném magam azzal mekkora fájdalmat okoznék nekik. Ezért inkább nem teszek semmi hülyeséget, de ha egyikükkel történne valami akkor belehalnék a fájdalomba.
Anyukám nagyon nagyon hiányzik, szinte minden percben Rá gondolok. Szeretnék bizonyítani Neki, úgy, hogy a maximumot hozom ki az életemből!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!