Ha éjjel sétálnod kellene a nyolcadik kerületben, mit vinnél magaddal: térképet, zseblámpát, valami mást?
Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 22:48
1/14 anonim válasza:
A térképbe belecsomagolnék 1 viperát, a zseblámpa izzóját kicsrélném 50mW-os lézerre (belevilágítani a haramia szemébe), meg valami lövő szerkezetet.
2/14 anonim válasza:
Egy megbízható rendőrosztagot. Vagy golyószórót.
3/14 anonim válasza:
Csak egy cigányt vinnék, de ő legyen legalább 150 kiló. Majd ő hozza, aki/ami kell még.
4/14 anonim válasza:
Barnito krémmel bekenném magam elötte,nehogy kitünjek:))
Amugy viccen kivül.
Sétàltam màr öäjjel a nyolcadik kerületbe.
Semmit nem vittem magammal.
Nem történt semmi.
Legközelebb vinnék a vàllamon egy nagy magnot,hangos muzsika szoval:)))))9
5/14 anonim válasza:
Egy máig is harcoló német alakulatot?
6/14 anonim válasza:
őrület,hogy milyen emberek vannak!máig is harcoló német alakulat...gratulákok,ész az úgy látszik bőven jutott.ez egy kényes dolog,hozzá nem értő emberek ne feszegessék a témát...
azért ennek a kerületnek is különböző részei vannak.
én bárhová megyek,egy gázspray mindig nálam van,mióta egyszer megtámadtak,pedig nem is a "nyóckerben" voltam,hanem a harmadikban...
8/14 anonim válasza:
Én is cigit vinnék asszem :) Minek stresszelni?
Tesók nem bántanak :)
(Értékeljetek leeee..)
9/14 anonim válasza:
Pár kopaszt csákánnyal a kezében.
10/14 anonim válasza:
Balázs Palinál nincs jobb fegyver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!