Járnál magaddal, ha ellenkező nemű lennél?
Figyelt kérdés
Tehát ha valójában fiú vagy, és tegyük fel lány lennél, vagy fordítva, akkor szívesen járnál a valódi éneddel? Akár úgy is fel lehetett volna tenni, hogy szereted-e magad? Mert ha igen, akkor valószínűleg elfogadod magad, ha nem, akkor nem.2010. okt. 10. 22:25
1/27 anonim válasza:
Hát ha fiú lennék, akkor nem biztos. De amúgy nem vagyok csúnya, csak kicsit kövér.:S
2/27 anonim válasza:
Kicsitt furcsa lenne, szóval nem!
3/27 anonim válasza:
Detto mint az előző:( Van rajtam egy kis felesleg, nem járnék így "magammal".
4/27 anonim válasza:
Valószínűleg igen, szerintem járnék.
6/27 anonim válasza:
Szerintem járnék magammal...tudom durva és enyhén szólva egoista kijelentés, de azok alapján amit a párom mond rólam simán:-)
20/L
7/27 anonim válasza:
ha két ember lehetnék, és mindkettő olyan lenne aki most vagyok akkor simán b.uzi lennék magammal.
9/27 anonim válasza:
ez a kérdés eléggé önbizalomtól függ szerintem :) bocsi ezt még az előzőhöz akartam
10/27 anonim válasza:
Biztosan nem. De érdekes,mert a lányoktól nem olyan dolgokat hallok,mint amiket gondolok magamról...de akkor sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!