Járnál magaddal, ha ellenkező nemű lennél?
Figyelt kérdés
Tehát ha valójában fiú vagy, és tegyük fel lány lennél, vagy fordítva, akkor szívesen járnál a valódi éneddel? Akár úgy is fel lehetett volna tenni, hogy szereted-e magad? Mert ha igen, akkor valószínűleg elfogadod magad, ha nem, akkor nem.2010. okt. 10. 22:25
11/27 anonim válasza:
Nem őrültem meg, dehogy járnék magammal! Nem lenne nehéz jobbat találni...
12/27 anonim válasza:
Igen mert hogy bárki mással az kilátástalan. De tök jó lenne, nem zavarnám magam nem lenne semmi gond, 2-en több mindent tudnánk csinálni és ha mindketten dolgozunk több money,huhuu és mindent csak "rám" költenénk^^
13/27 anonim válasza:
(A 22.50-es válasz nagyon tetszett :))
15/27 anonim válasza:
Én így is magammal járok. De ha valaki más lennék és nem én, akkor valószínűleg nem járnék magammal, vagy legalábbis hosszú távon nem működne a dolog, mert nemigazán viselek el magamon kívül másokat. Szóval érted mire gondolok. Nem járok másokkal, nem érdekelnek az ilyenfajta emberi kapcsolatok. Magamat viszont elfogadom és szeretem, talán túlságosan is. 19L
16/27 anonim válasza:
én nem kezdenék egy ilyen megbízhatatlan naplopó drogos hippivel, de szexelnék magammal.
17/27 anonim válasza:
Ezzel az őrülttel? Mi az meghibbantál? :D Amúgy igen, megbolondulok érte. :D:D
18/27 anonim válasza:
Persze, hogy járnék magammal, de nem viszonoznám:P
19/27 anonim válasza:
Nem, mert én már sokkal jobbat találtam magamnak, mint én :D Amúgy sem mert az 2 dudás lenne egy csárdában... de azért párszor megdugnám magam =D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!