Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Életmódváltás? De hogyan?

Életmódváltás? De hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval most fejezem be a gimnázium első évét és eléggé elrontottam. Jeles voltam eddig mindig és most 3,6-os az átlagom. Nem tanultam. Ha próbáltam akkor is magoltam mert mindig is ezt csináltam. Tudom hogy muszáj változtatnom. Alig eszek, valószínűleg evészavarom van. Nagyon kevés izmom van és szeretnék izmosabb lenni sokkal (lány vagyok). Nem tudom mi legyek majd. Biztos irodalom, töri faktra megyek (mert az a két tantárgy ami érdekel) tovább viszont nem tudom milyen pályára. Szeretnék sok pénzt keresni, meggazdagodni. Csak nem tudom hogy tegyem rendbe az életemet. Kérlek segítsetek!
2023. ápr. 28. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:

"Szeretnék sok pénzt keresni, meggazdagodni."

Törivel meg irodalommal nem fogsz.

2023. ápr. 28. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Fogsz egy füzetet. Csinálsz 3 oszlopot. Az 1.be felírod a problémáidat.

Nem tanulok

Szarok a jegyeim

Evészavarom van

Nincs rajtam izom, stb

A 2.ba felírod, hogy mi lenne a megoldásuk szerinted

Tanulni kell

Tanulni kell

El kell menni orvoshoz

Edzeni kell, stb

A 3.ba pedig, hogy mit kell tenned, és mikor. Aztán pedig fogod magad, és csinálod. A sopánkodástól, szomorkodástól még senki nem lett izmos, okos, és gazdag.

2023. ápr. 29. 06:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Az első és legfontosabb, hogy ne aggódj. Helyezd MINDIG saját magad az előtérbe az élet összes területén. Ez középiskolásként még nem egyértelmű.

Középiskolásként az a legfontosabb, hogy sportolj, és közösségben légy. A tanulás is fontos, de úgy gondolom, hogy a sport miatt jött fegyelem hozza magával azt is, illetve ha egy jó iskolába jársz, a közösség miatt is tanulni fogsz.

Igyekezz figyelni órákon, ne otthon magold az anyagot, hanem próbáld megérteni miről van szó.

Egyáltalán nem kell egyáltalán életmódot váltanod, főleg nem 15 éves lányként, életmódot váltani 25 fölötti túlsúlyos alkoholisták szoktak.

2023. máj. 2. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!