Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudok belekezdeni az...

Hogy tudok belekezdeni az életmódváltásba? Többi lent!

Figyelt kérdés

Tudom,tudom. Ez nem megy egyik napról a másikra, de én hiszem azt, hogy minden elszántság és akarat kérdése.

Tehát: 17éves lány vagyok, nem vagyok túlsúlyos, talán egy kis felesleg van rajtam. Szeretnék egy kicsit fogyni, de a legfőbb célom, hogy teljesen átálljon a szervezetem, az egészséges életmódra, és nem szeretném, hogy ez egy rövid "diéta" legyen.

Tehát, hogy kezdjem, mit egyek, mit hanyagoljak, mit mozogjak? Hogyan tudnám rendszeresíteni ezt, úgy hogy tényleg könnyen, szenvedés nélkül kezdjem?

Főleg a táplálkozás érdekel, de tényleg minden tanácsot elfogadok!

Jó lenne, ha olyanok is megosztanák a tapasztalataikat, akik már értek el bármiféle sikert:)))

Köszönöm előre is!!:)

2016. szept. 1. 16:27
 1/1 anonim válasza:

Életmód váltás nem megy olyan könnyen, kevés szénhidrátot juttass be a szervezetedbe. 6 óra után már ne nagyon egyél. Mozogj sokat pl fuss biciklizz, ússz.

Vagy esetleg elmehetsz edzőterembe. Ott vannak olyan gépek,meg feladatok amivel tudsz segíteni magadon

Pl ne úgy "gyúrj " mint egy srác hanem mondjuk felsőtest meg alsótestre eddzel és nem külön szeded. Vannak gépek amire ábrával van feltüntetve milyen izomcsoportot mozgat meg

Remélem segítettem vmit :)

2016. szept. 1. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!