Szerintetek a nagy orrom miatt nem találok párt? 23/N
Lehet hogy meg kellene műttetnem? Annyira zavar de soha senki nem mondta, hogy nagy…
Viszont én tudom hogy az lehet csak nem akarnak megsérteni. Tényleg nagyon csúnya?
Küldök képek privátba, ha valakit érdekel.
Összetettebb a téma, mint gondolnád.
Az önelfogadásodon és önbizalmodon érdemes dolgoznod.
A külsőről egy kis iromány:
Minden ember más. Ezért ízlésben is jó, hogy mások vagyunk.
Lehet neked nem tetszik, de másnak igen vagy csak semleges, azaz nem zavarja őt.
Pl nekem pisze orrom van, a volt kollegámmal beszéltük kinek mi jön be. Nekem az arányos piszébbek tetszenek (mégis volt nagy orrú exem, mert minden más őt alkotó része tetszett és nem zavart az orra) , kollegámnak viszont pasiként a nagy orrú nők jönnek be.
Tételezzük fel, ha korombeli lenne és tetszene a faszi, nem műteném át az orromat.
Ha valakinek nem tetszik, ez van. Meg nem csak egy orrból áll az ember.
(Párjának is nagy orra volt.)
Ez olyan, hogy pl nekem a lapos, enyhén kockás has jön be, de barátnőmnek a macis alkat.
Nekem szőrtelen pasik, másik barátnőmnek meg a szőrösek. Anno azt hittem poénkodik, kiderült, hogy nem.
Stb.
Gondolj bele: csak az arcunkat mennyi arpó csont alkotja és mimdegyik egyedi, az izomzat, inak, bőr stb-ről nem is beszélve. Nagyon összetett.
S mindenkinek más jön be.
Akkor el kell fogadni még ugye önmagadat, adott a tested. Az edzés és társai az más, az alakformálás,viszont azt bármimor megteheted, hogy pl kerekebb idomjaid legyen.
A tükörben magadat látod.
Az viszont teljesen más, hogy neked más nőn és férfin mi tetszik, mi vonzó.
Nőként én is szeretek jellegzetes vonásokat női arcokon melyek SZERINTEM szépek.
A hangsúly a szerintemen van, vagyis másoknak teljesen más véleményük van, más vonások is szimpatikusak lehetnek vagy éppen unszimpatikusak.
Párom pl nem szereti hosszabb nyakát, lábait, én viszont pont ezeket is szeretem benne.
Sőt rákattanok a nyakára.
Az ing gallérja, a magas nyakú garbók pedig jobban is néznek ki hosszabb nyakon.
Nekem a tömzsi nyaktól herótom van, főleg ha az illető nem szépen edzi nyakizmait és környékét.
Mégse cserél nyakat csak úgy az ember.
Lehet te nem vagy vele megbékélve, de lehet valalakinek pont az lesz a vonzó külső jegyeid egyike.
Ha nagyon zavar TÉGED, akkor csináltasd meg. Ha bele is mész ebbe a műtétbe naaagyon jól válogasd meg melyik doki keze alá fekszel be.
Aztán elválik ez az egy dolog a millió közül akadályozott-e vagy sem.
A külső része viszont a megjelenés, kisugárzás, egészséges önbizalom.
Javaslom fejleszteni őket.
Egykor a kutya se hugyozott oldalba, pedig ugyanígy néztem ki, a sílusom is... Stb.
Mára ugyanúgy nézek ki, stílusom is azonos.
De vonzom az embereket.
Kívül semmi se változott, de belül rengeteg minden és ezek kihatnak mozdulataidra, arcodra, kedvedre, testtartartásodra,kommunikációdra stb.
Innen is tudom, milyen fontos az önismeret, önkép és társai.
Elkezdesz tudatosan változni, érezni fogod.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!