Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azért nem kellek egy férfinak...

Azért nem kellek egy férfinak se azon kívül mert szegény vagyok?

Figyelt kérdés
Nyomorban élek és éhező vagyok.Senki nem barákszik velem.Tudom rosszul írtam de el vagyok keseredve már nem érdekel a helyesírás.
2023. febr. 28. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos, szerintem több szálon dolgozik a hölgy. Ha egyáltalán nőnemű. 😂 (#9)
2023. márc. 2. 15:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Akármi lehet.
2023. márc. 2. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Annyi ilyen csövesbánatba belebotlom... nem ez az első "töltsd már fel a telefonom kérlek, mert ilyen+olyan sanyarú a sorsom" esetem. Másnak a lakhatása múlik 10-20 ezren, megint más az üres hűtőről küld képet, hogy támogassam már meg... és nem csak én találkozom ilyen "nőkkel". De ezek ilyen random netes emberkék. Tegnap volt a legjobb, kiléptem a posta épületéből, épp a kezemben volt a tárcám. Egyből be is támadt egy tudjuk milyen származású nő, hogy legyek már szíves, adjak neki egy kis pénzt, hogy tudjon valamit venni a pékségből a gyerekeinek, mert nincs mit enniük... állítása szerint már 2 napja az utcán tarhál. Oké, tudom, hogy piára vagy csavarlazítós cigire kell neki, de mondom talán van 1% esély arra, hogy tényleg kajára költi el. Adtam neki egy 200-ast. Tudod mit mondott? Hogy azért ő úgy gondolta volna, hogy legalább egy ezressel kitudom segíteni. 😂

Ne haragudj kedves Kalipszo, hogy ennyire off-olok, de nem tudom honnan szalajtanak titeket mostanában... húzzatok el dolgozni, másnak sincs ingyen a pénz.

(#9)

2023. márc. 2. 16:49
 14/18 A kérdező kommentje:
szeretlek beléd szerettem
2023. márc. 3. 06:49
 15/18 A kérdező kommentje:
13/14es
2023. márc. 3. 06:50
 16/18 anonim ***** válasza:

A kérdés egyértelműen csak kitaláció.

Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.

2023. márc. 3. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez egy netes csaló. Így akar pénzt lehúzni az emberektől
2023. márc. 3. 13:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Mondom én, hogy beteg agyú.
2023. márc. 5. 07:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!