Azért nem kellek egy férfinak se azon kívül mert szegény vagyok?
Annyi ilyen csövesbánatba belebotlom... nem ez az első "töltsd már fel a telefonom kérlek, mert ilyen+olyan sanyarú a sorsom" esetem. Másnak a lakhatása múlik 10-20 ezren, megint más az üres hűtőről küld képet, hogy támogassam már meg... és nem csak én találkozom ilyen "nőkkel". De ezek ilyen random netes emberkék. Tegnap volt a legjobb, kiléptem a posta épületéből, épp a kezemben volt a tárcám. Egyből be is támadt egy tudjuk milyen származású nő, hogy legyek már szíves, adjak neki egy kis pénzt, hogy tudjon valamit venni a pékségből a gyerekeinek, mert nincs mit enniük... állítása szerint már 2 napja az utcán tarhál. Oké, tudom, hogy piára vagy csavarlazítós cigire kell neki, de mondom talán van 1% esély arra, hogy tényleg kajára költi el. Adtam neki egy 200-ast. Tudod mit mondott? Hogy azért ő úgy gondolta volna, hogy legalább egy ezressel kitudom segíteni. 😂
Ne haragudj kedves Kalipszo, hogy ennyire off-olok, de nem tudom honnan szalajtanak titeket mostanában... húzzatok el dolgozni, másnak sincs ingyen a pénz.
(#9)
A kérdés egyértelműen csak kitaláció.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!