A pszihologusom selejtnek nevezett,pontosabban isten selejtjenek. Fel tudom jelenteni hangfelveteles bizonyitekkal?
Ha nem tájékoztattad előre hogy hangfelvételt készítesz, és ő nem egyezett bele határozottan, illetve nem engedélyezte hogy harmadik félnek is kiadd a hangfelvételt, akkor bizony simán feljelenthet érte.
Nem te őt, hanem ő téged.
Merthogy az, hogy így nevezett, nem ütközik semmilyen törvénybe. Viszont az, hogy titokban készítesz hangfelvételt, és az fel akarod használni ellene, az többször is.
7es vagyok
Figyelj nem kell ezt ennyire fel venni hogy ilyet mondott. Szerintem nem akart neked rosszat, egy pszihologus nagyon megválogatja a szavait. Nem tudom hogy mióta jársz hozzá de mondom lehet csak kiváncsi volt a reakciódra és tesztelt, vagy régebb óta jársz hozzá és kicsit lazább lett de az is lehet hogy csak félreértettél valamit. Ezer oka lehet. Irhatsz többet is magadról pl hány éves vagy, fiú/lány, mióta jársz, miről beszelgettél pszihologussal stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!