Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy autista embernél mennyire...

Egy autista embernél mennyire valószinű hogy ha felismeri magán hogy ő eltér az "átlagtól" akkor elszigetelődik és ha kap rá diagnózist akkor akár öngyilkos lesz, mivel tudja hogy az ASD nem gyógyítható?

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 13:02
1 2 3 4
 31/35 hosszúhajú ***** válasza:

tudod mit, küldök neked egy tesztet. ez persze nem egy bizonyíték, de egyre kíváncsibb vagyok.

[link]

2023. jún. 28. 20:18
 32/35 A kérdező kommentje:
A teszt 29\50 úgy hogy némelyik kérdést még ha értem is akkor se tudom rába választ....
2023. jún. 29. 16:42
 33/35 hosszúhajú ***** válasza:
na 33 fölött gyanús az ember, így még az is lehet hogy nem is vagy autista. csak megnyugtatásúl, én 41. olvasgass, de NE bulvárlapokból. hanem orvosi oldalakról. és ezek a címek a neten: hogy 3 dolog amiből megtudhatod autista vagy -e na ezt felejtsd el.
2023. jún. 30. 00:10
 34/35 A kérdező kommentje:
Rendben van, de említettem hogy voltak olyan kérdések amikre én magam se tudtam magamról megmondani a vàlaszt így csak logikai alapot választottam hogy mennyire jellemző rám az adót tulajdonság.
2023. jún. 30. 15:10
 35/35 hosszúhajú ***** válasza:
értem. azzal együtt se valószínű hogy 33 föl menj, biztos vannak problémáid csak az nem biztos hogy au. nem nézegettél még, az is lehet hogy valami gyógyítható bajod van, és nem au.
2023. jún. 30. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!