Funktasztikus kérdése:
Nagyon gáz ha én 14 évesen élek-halok a kamionokért?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 21:23
2/12 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Istenem, más meg pokémonos matricát gyűjt. Semmi baj nincs vele.
3/12 anonim válasza:
Addig sem azert rinyalsz, eleg nagy-e farkad 14 eves letedre.:D
4/12 A kérdező kommentje:
háth igen én nem tartozok az ilyn gyökerek közé:)
2010. szept. 27. 21:31
5/12 A kérdező kommentje:
de amugy tényleg elég nagy......?:)xD
2010. szept. 27. 21:31
6/12 anonim válasza:
Ha nincs akkora, mint egy komplett kamion, ki se menj az utcara.
Am jol megszivtad, olyan kategoriaba tettek a kerdesed, amit a kutya se nez.:D
7/12 anonim válasza:
Ja hogy te fiú vagy! Azt hittem lány vagy, és azért kérdezel ilyet. Ha lány lennél, azt mondanám, hogy hát ez van, nem gáz, csak érdekes. De így? Még jó, hogy fiú létedre nem baj, ha szereted a kamionokat, mindegy hány éves vagy.
8/12 A kérdező kommentje:
a moderátor rekte át:S am a lányoknak szolt volna a kérdés föképp szal belefért volna a szerelem szexbeXD
2010. szept. 27. 21:45
9/12 anonim válasza:
én mindig is kommandós vagy légiós akartam lenni...élek-halok a lopakodók ért...szóval szerintem nem gáz!
14/L
10/12 A kérdező kommentje:
:D
2010. szept. 28. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!