Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy ez ne így...

Mit csináljak, hogy ez ne így legyen? Help!

Figyelt kérdés
A tesóm mindjárt hazahozza az új barátnőjét, és én tökre izgulok, legszívesebben nem is találkoznék vele, elmennék itthonról ha lehetne. Csak az a baj, hogy az előbb kérdezte, hogy majd köszönök-e neki, és hát muszáj volt azt mondanom, hogy igen. Az előző bnője elől is bujkáltam egy csomó ideig. Nem tom mér vagyok ilyen idióta. Mindig zavarban vagyok ha vki ujnak be kell mutatkoznom, meg elvörösödök néha. Most mit tegyek, mindjárt itt vannak!? 19/L
2010. szept. 26. 15:07
 1/4 anonim válasza:
Odamész "Heló" azután bemész a szobába. Én is mindig így csináltam. xD szartam tesóm barátjaitól. 10 méterről odakiáltottam oszt cső. Jó persze ez így nincs jól, de én se nagyon szeretek idegenekkel találkozni, főleg ha azok a saját házamba vannak.
2010. szept. 26. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:
hát sajnos be kell mutatkoznom...na mindegy, majd csak túlélem:D
2010. szept. 26. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

csak úgy egyenesen és lazán szia és mondod neved kezet

fogsz oszt mész hova akarsz és annyi hát ebbe nemtom mi a nehéz nálunk is van egy új osztálytárs a haverokkal csak

köszöntünk mondtuk a nevünket és másnapra már szinte puszipajtások voltunk! :)

2010. szept. 26. 16:36
 4/4 A kérdező kommentje:
de mondjuk az is más h egy osztályközösség van és ott vártok egy uj osztársat , minthogy én itthon egyedül egy idegent a saját házamba:S
2010. szept. 26. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!