20on túl még lehet az embernek igaz barátja?
Figyelt kérdés
Sok barátomba csalódtam, és akik számítottak azok nagy részét elvesztettem vagy meghalt vagy elköltözött messze. Most én is úgy döntöttem hogy változtatok az életemen és új helyre költöztem ahol nem ismerek senkit. Sok haverral tartom a kapcsolatot,de szeretnék itt is új barátokat szerezni esetleg valakit akire tényleg mondhatom hogy barét nem csak haver barát. De 20on túl mindenkinél kialakul egy megszokott társaság és nehéz bekerülni ráadásul akik benne vannak már nagy részének van olyan barátja akihez hosszú múlt fűzi és én már úgy se férnék bele.2010. szept. 23. 13:50
11/11 anonim válasza:
Beállok a sorba! Nekem is csak haverjaim vannak, de hát az...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!