20on túl még lehet az embernek igaz barátja?
Az tény és való, hogy nehezebb, de nem lehetetlen. Ugye középsuliba egész álló nap kénytelen vagy együtt lenni az osztálytáraiddal, így ha akarod ha nem kialakulnak különböző kapcsolatok. Ha már egyetemista vagy úgy egy fokkal nehezebb, mert az emberek zömének ilyenkor már van egy kialakult baráti köre, ahova elég nehéz beférkőzni, ráadásul naponta csak egy két órát vagytok együtt. Nekem az egyik legjobb barátom (20 éves) iskola mellett elment dolgozni. Elkezdett beszélgetni a fiatalokkal és egyből megtalálta velük a közös hangot. Azóta szinte nap mint nap találkoznak és közös programokat szerveznek. Már van 2 olyan ember is akit a barátjának tekint.
Szerintem annyi a lényeg, hogyha új munkahelyre mész legyél nyitott és közvetlen. Ha hallod, hogy a munkatársaid este el akarnak menni valahová, menj el velük Te is. Mosolyogj sokat, hisz ne feledd az első benyomás sokat számít.
Én sajnos nem találok olyan embert, akire azt mondanám, hogy barátom.22 éves lány vagyok, az összes baráti kapcsolatom megszakadt.Vagy másik városba/országba költöztek, vagy durván összevesztünk, vagy csak egyszerűen nem kerestük egymást.Utóbbiban nagy része van a pasimnak is, de nem ez a lényeg.Sajnos most úgy vagyok, hogy nem igazán mondok senkit sem barátomnak, illetve 1 embert, aki történetesen fiú.Vele tudok megbeszélni mindent, ami nyomja a szívem.
De nem adom fel, te se tedd, szerintem az ember még 40 évesen is találhat igaz barátot!
utolsó vagyok.
Ha van kedved (bár lány vagyok) barátkozhatunk így neten keresztül is. Lány vagyok, de nekem csak fiú barátom van, így ha van kedved beszélgetni, csak nyugodtan írj.
Én is olyan vagyok, mint te.
Az én jóhiszeműségemet és naivságomat is sokan kihasználták. Lényegében ezért nincsenek barátaim, és nem merek senkiben sem megbízni. Félek hogy ismét kihasználnak és nem tudom hogyan akadályozzam ezt meg.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!