Egy házas embernek lehet egy lány a legjobb barátja?
Mért ne?
De barátságnál ne legyen több.(szerintem)
Szerintem csak akkor, ha a lány leszbikus.
Más esetben nem. Azért gondolom ezt, mert szerintem egy férfi és egy nő között nem létezik igazi, érzelmektől mentes barátság. A férfi és a nő ugyanis nem arra lett "kitalálva".
Lehet, hogy csak az egyik fél, és lehet, hogy még magának sem vallja be, de ha sokat vannak együtt, akkor előbb utóbb (ha csak egyetlen percre is), de átvillan az agyán a közelkerülés gondolata. És ha ez megtörténik, akkor ez már nem barátság!
Az meg elég gáz, ha egy férfi (vagy egy nő) egy ellenkező neművel beszéli meg a kapcsolatában felmerülő problémákat. Akkor hogy akarja megoldani?
Nem, ne legyen. Illetve (utolsóval egyetértve) akkor, ha leszbikus a lány.
Persze, lehetnek lány haverjai, de ha már ilyen bizalmas barátságról van szó, számomra furcsa lenne. Én biztos, hogy nem örülnék neki. Az ilyen bizalmas kapcsolat könnyen átfordulhat másba.
Lehet, hogy szűklátókörűség, de akkor is ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!